Az év híre: Brad Pitt és George Clooney újra együtt egy thrillerben - VIDEÓ

Már egy rövid előzetes is érkezett az Apple TV+ számára készülő Wolfshoz.

Brad Pitt és George Clooney, Hollywood két legismertebb férfi sztárja 16 évvel azután, hogy utoljára együtt szerepeltek a 2008-as Égető bizonyítékban, újra közös filmet forgattak! Az Apple TV+ égisze alatt készülő Wolfs című thriller premieridőpontja szeptember 20., a film két magányos farkas fixerről szól, azaz olyan alvilági figurákról, akiknek valamilyen kínos problémát kell elsimítania, vagy mások helyett kell elintézni bizonyos piszkos ügyeket. Brad Pitt és George Clooney karakterei azonban nem várt módon ugyanazt a munkát kapják meg, így kénytelenek együtt dolgozni.

Ezt a fagyos, bizalmatlan légkört kiválóan mutatja be a most debütáló teaser, amelyben a páros csendben ül, miközben az esőben autóznak. George Clooney morcosan markolja a kormányt, Brad Pitt a kesztyűtartóval babrál, miközben egyetlen szót sem szólnak egymáshoz, és csak az ablaktörlőlapátok nyikordulnak fel néha panaszosan...

A 63 éves George Clooney és a 60 éves Brad Pitt korábban a híres-neves Ocean-trilógiában, 2001 és 2007 között játszotta el Danny Oceant és Rusty Ryant, a két szélhámost, akik rendszeresen luxuskaszinók kirablására verbuváltak össze mesterbűnözőket. A páros ezután a 2008-as Égető bizonyítékban is együtt szerepelt, ami nem mostanában volt, így nem csoda, hogy Clooney az Entertainment Tonight című beszélgetős műsorban is szóvá tette ezt:

Úgy érzem, mintha sok idő telt volna el [az utolsó közös munkánk óta]. Túl sok idő.

Produkcióközeli források egyébként azt állítják, hogy a Wolfs forgatása alatt Brad Pitt és George Clooney nagy örömmel és óriási lelkesedéssel dolgozott együtt, mivel „régóta ismerik egymást, örök barátok, akik kedvelik és tisztelik egymást, függetlenül attól, hogy hány év telt el az utolsó közös munkájuk óta”.

Frissítünk! Közben kijött a teljes előzetes a filmhez:

(via The Independent)