Elképesztő parókában parádézik Ben Affleck JLo új filmjében

Sejtettük, hogy Affleck is szerepelni fog a neje filmjében, csak azt nem, hogy ilyen formában.

Jennifer Lopez új filmje, a This Is Me... Now – Egy történet a szerelemről az énekesnő szerelmi életének fikcionalizált verziója, így logikus, hogy Ben Affleck is feltűnik benne valamilyen formában, elvégre ő a férje. De arra valószínűleg senki nem számított, hogy vastag réteg barnítókrém és egy bizarr paróka lesz rajta.

A színész a filmben, amely a héten került fel az Amazon Prime-ra, Rex Stone szerepében tűnik fel, aki a The Truth Report című fiktív politikai hírműsor házigazdája. Stone a szerelem haláláról üvöltözik Lopez egyik klipje előtt. Így szónokol a kamerába:

"Semmi mást nem csinálunk, csak szexi grafikákat és főcímzenéket adunk olyan videókhoz, amelyekben az emberek seggfejként viselkednek egymással. Nincs bennünk szeretet egymás iránt! Magunkat sem szeretjük!"

Rex a stáblista alatt visszatér a képernyőre, ahol ünnepélyes búcsúüzenetet mond:

"Szeretni magadat azt jelenti, hogy soha nem kell azt mondanod: ’Magányos vagyok’. Ez azt jelenti, hogy a jó öreg Rexy lemehet a bárba, rendelhet osztrigát és egy klub szódát, és mosolyogva feküdhet le. Még akkor is, ha a pincérnő olyan gonosz volt, mint egy cukorbeteg méhészborz. Mert csak te hagyhatod, hogy a szívedben lévő szerelem meghaljon. És soha nem szabad hagynod meghalni."

A filmben szerepel még Trevor Noah, Kim Petras, Keke Palmer, Jennifer Lewis, Sofia Vergara, Jane Fonda és az ismert asztrofizikus Neil deGrasse Tyson is.

via: Uproxx