Érti valaki, miről akar szólni Jennifer Lopez új filmje?

Nagyon furcsa, zavarba ejtő és kaotikus előzetes jött ki J.Lo közelgő valamijéhez.

Február 16-án jelenik meg az énekes-színésznő új, This Is Me… Now című zenei albuma, amit az Amazon Prime-on egy film(szerűség) fog kísérni, és most kijött hozzá egy trailer

ami alaposan zavarba hozta a rajongókat.


A művet ugyanis a streaming szolgáltató úgy kommunikálja, mintha egy dokumentumfilm lenne, amelyben Lopez (és mindenki más is, hiszen például férje, Ben Affleck is megjelenik benne) saját magát alakítja – de közben meg az előzetes tanúsága szerint szemmel láthatóan megírt és eljátszott jelenetek vannak benne.


Ráadásul olyasmit láthatunk ezekben a képsorokban, amelyek valóságtartalma azért elég kétséges: arra gondolunk például, amikor a sztárt a barátai (és saját maga) szexfüggőnek titulálják egy közbelépésnek tűnő esemény során. Ami pedig még az ellen szól, hogy dokumentumfilmet látnánk, az az, hogy a trailer végén az egész átfordul egy színes-szagos-látványos musicalbombába.

A látottak alaposan megosztották az X népét.

„Soha nem zavart még össze ennyire egy 2 perces előzetes”

– írta valaki. „Ez valami multiverzumos musical?” – tette hozzá. „Szeretem J.Lót, de ez mégis micsoda? Mintha egy újabb próbálkozást látnánk, hogy igazolja önmagát, a sztárságát és a választásait. Csajszi, minden rendben, nyugodj már meg!” – tromfolt rá egy másik felhasználó. De valakinek nem vette el a kedvét a fura filmtől ez az értelmetlen előzetes. „Olyan, mint valami camp őrület. Látnom kell!” – írta.


(via Uproxx, Independent)