Ez most a Netflix legnézettebb sorozata

Az Éjjeli ügynök című kémthriller olyan jól debütált a streamingóriás platformján, hogy letaszította a trónról a Te című sorozatgyilkosos szériát.

A Netflix által közzétett heti nézettségi adatok alapján az Éjjeli ügynök 168,71 millió órányi nézettséggel büszkélkedhet a március 20. és 26. közötti időszakban.

Az amerikai akciósorozat ezzel a Te két héten át tartó uralmának vetett véget.

A március 23-án debütált sorozat egy alacsony beosztású FBI-ügynökről, Peter Sutherlandról szól, aki a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, ami sosem csörög – egészen addig az éjszakáig, amikor mégis megszólal, és Peter belekeveredik egy összeesküvésbe, mely egészen az elnöki irodáig vezet. (Az Éjjeli ügynökről írt kritikánk itt olvasható.)


Eközben a filmek nézettségi rangsorát a Luther: A lemenő nap vezeti a Netflixen, immár három hete, 24 millió órányi nézettséggel (kritika itt). Ezek egyébként a világszerte mért nézettségek, Magyarországra lebontva a toplista úgy alakul, hogy – ahogy arról már beszámoltunk – a Blokád a legnézettebb film a magyar Netflixen, a Luther-folytatás pedig csak a második (a sorozatok listáját viszont nálunk is az Éjjeli ügynök vezeti; a teljes TOP10 ide kattintva látható).

A legparádésabban nyitó Netflix-sorozatok örökös ranglistáját egyébként (azóta legalábbis, hogy a streamingszolgáltató nyilvánossá teszi az adatokat, azaz 2021 júniusa óta; tehát az olyan nagyágyúk első évadai, mint a Stranger Things vagy A Bridgerton család, ezen a listán még nem szerepelnek) a Wednesday vezeti, 341,23 millió órányi nézettséggel, amit a 2022. november 21-i héten ért el. A második helyezett pedig a múlt szeptemberben debütált Dahmer, 196,2 millió órával.


(via NME, IndieWire)