Így fog kinézni Kate Middleton A Korona folytatásában

És az idősebb Vilmos herceget alakító színészről is jöttek fotók.

A Netflix november 16-án mutatta be A Korona 6. évadának első felvonását, a folytatásra pedig egészen december 14-ig kell várnunk. Addig is nézegethetünk fotókat, amelyeken már az újonnan belépő színészek is szerepelnek, a Vilmos herceget alakító Ed McVey, illetve Meg Bellamy, aki Kate Middletont személyesíti majd meg.

Forrás: Netflix

 

A sztori Diana hercegnő tragikus halála után folytatódik, és Vilmos hercegre fókuszál, aki megpróbál visszailleszkedni az etoni életbe, miközben a monarchiának meg kell lovagolnia a közvélemény hullámait. Az aranyjubileumához közeledve a királynő (Imelda Staunton) elgondolkodik a monarchia jövőjéről Károly (Dominic West) és Camilla (Olivia Williams) házasságával, valamint elkezdődik az új királyi tündérmese Vilmos és Kate főszereplésével.

Forrás: Netflix

 

Az első felvonásban Vilmos herceg fiatalabb változatát Rufus Kampa játszotta a Harry herceget alakító Fflyn Edwards mellett. A következő hat epizódban Luther Ford fogja alakítani Harry herceg idősebb változatát.

Forrás: Netflix

 

Az évad további szereplői: Jonathan Pryce mint Fülöp herceg, Lesley Manville mint Margit hercegnő, Dominic West mint Károly herceg, Claudia Harrison mint Anna hercegnő, Bertie Carvel mint Tony Blair, Salim Daw mint Mohamed Al Fayed és Khalid Abdalla mint Dodi Fayed.

Forrás: Netflix

 

Via: Variety