John Cusack látványos járványos sorozatot forgatott Utopia címmel – itt az előzetes hozzá!

Az 54 éves sztár először kirándult a sorozatok világába, de rögtön a Netflix nagy konkurenséhez, az Amazonhoz szegődött el.

A rossz nyelvek szerint szegény jó John Cusack nem forgatott semmi jó filmet a Pop, csajok satöbbi óta eltelt 20 évben, épp ezért szólhat most nagyot a nagy visszatérése, az Utopia – ami ráadásul élete első kirándulása a tévésorozatok világába! Az Amazon Prime-on szeptember 25-én debütáló új sorozat a 2013-as, brit gyártású Utopia remake-je, a középpontjában egy olyan, zömében fiatalokból álló, félig illegálisan tevékenykedő társasággal, amely tagjai online ismerkedtek össze, és mindegyikük kapott a címbéli Utópia képregényből, ami egyre inkább úgy tűnik, hogy egy világméretű vírusjárvánnyal fenyegető, lehetséges jövőt mutat meg nekik előre, csak ezt senki sem akarja elhinni. Íme az előzetes:

John Cusack egy Dr. Kevin Christie nevű tudóst alakít az Amazon sorozatában, amelyben szerepet kapott rajta kívül többek között Farrah Mackenzie (Logan Lucky - A tuti balhé), Christopher Denham (Viharsziget, Az Argo-akció) Cory Michael Smith (Gotham) és Rainn Wilson (A hivatal). A széria showrunnere az Éles tárgyak és a Holtodiglan alapjául szolgáló könyvek szerzője, Gillian Flynn, aki egy ideje már forgatókönyvíróként és producerként egyengeti a szórakoztatóiparban a regényadaptációi útját. (via Collider)