Kevin Smith He-Man rajzfilmje hamarosan érkezik a Netflixre

A 80-as évek kultikus rajzfilmsorozatának már az előzetese is vagány.

Hozzánk sajnos késve és kisebb mértékben jutott el, de a 80-as években Az Egyesült Államokban és szerte a világon vetítették a He-Man és a világ urai (He-Man and the Masters of the Universe) című rajzfilmet, ami, mint megannyi korabeli sorozat, a játékfiguákat hívatott reklámozni. A Dolph Lundgren címszereplésével forgatott élőszereplős feldolgozást azonban már mi is láthattuk (Hát persze, hogy A világ urai is a VICO filmje!), később pedig érkeztek ilyen-olyan rajzfilm folytatások, spin-offok (She-Ra), és képregények. Most Kevin Smith vette kezelésbe a franchise-t: A világ urai: Jelenések című rajzfilmsorozat az eredeti szériát folytatja. Az előzetesben He-Man Bonnie Tyler Holding Out for a Hero című klasszikus nótájára csap össze ősellenségével, a gaz Skeletorral.

Smith erős gárdát toborzott össze a rajzfilm szinkronjához: He-Mant Chris Wood, Skeletort Mark Hamill szólaltatja meg, mellettük Lena Headey, Kevin Conroy, Dietrich Bader, Liam Cunningham, Justin Long, Henry Rollins, Alicia Silverstone, Tony Todd és Sarah Michelle Gellar lesznek hallhatóak. A sorozat első öt epizódja július 23-án érkezik a Netflixre. 

(Forrás: Deadline)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu