Mutatjuk, mit érdemes streamelni a héten

Elstartol Robert Downey Jr. sorozata, folytatódik a Rebel Moon, megérkezik Ewan McGregor történelmi szériája és igazi klasszikusok is felkerülnek a szolgáltatók felületére.

A Szimpatizáns – 1. évad / 1. rész

Hol? HBO Max

Mikortól? Április 15.

Egy félig francia, félig vietnámi kommunista kém története a vietnámi háború utolsó napjaiban, és száműzetése az Egyesült Államokba. Főszerepben: Robert Downey Jr.

 

Élő bolygónk – 1. évad

Hol? Netflix

Mikortól? Április 17.

Bolygónk élővilágának intelligenciáját, találékonyságát és összekapcsolódását vizsgáló lenyűgöző természetfilm-sorozat Cate Blanchett narrálásával.

 

Grimm: Horrorvariációk – 1. évad

Hol? Netflix

Mikortól? Április 17.

Ez a Grimm fivérek klasszikus meséi által ihletett antológia hat olyan történetet dolgoz fel, amely egy-egy sötét csavarral rávilágít az emberi vágyódás sötét oldalára.

 

Egy úr Moszkvában – 1. évad / 1-3. rész

Hol? SkyShowtime

Mikortól? Április 18.

Egy házi őrizetben tengődő orosz arisztokrata története, aki megmenekül a haláltól, míg odakint a bolsevik forradalom zajlik épp. A főszerepben Ewan McGregor.

 

Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő

Hol? Netflix

Mikortól? Április 19.

A felkelők az anyavilág könyörtelen erői elleni háborúra készülnek. Eltéphetetlen kötelékek kovácsolódnak, hősök emelkednek fel és legendák születnek. Zack Snyder látványos sci-fijének folytatása.

kritikánk az első részről

Rebel Moon: Csodásan néz ki, de fájóan buta Zack Snyder Star Wars-utánzata

Úgy tűnt, Zack Snyder egy elképesztően látványos és izgalmas filmet hoz össze az év végére a Netflixnek, de ebből csak a látványos igaz, saját Star Wars-univerzumának első darabja ugyanis rém egyszerűre sikerült.

Tovább

 

Klasszikusok:

A keresztapa (1972)

Hol? Netflix

Mikortól? Április 15.

 

Mátrix (1999)

Hol? Netflix

Mikortól? Április 16.

 

(via What’s on Netflix, Sorozatjunkie)