Zendaya otthagyja az Eufóriát?

Az ifjú színésznő karrierje hatalmas lendületet vett, és jogos a kérdés, hogy úton a legnagyobb sztárok felé meddig marad(hat) az HBO népszerű sorozatának egyik főszereplője.

Kétségkívül az Eufória az HBO egyik legsikeresebb sorozata, ahogy az is, hogy az egyik főszereplő, Zendaya karrierje nem pusztán meredeken ível felfelé, hanem a Pókemberrel és a Dűnével egyenesen kilőtt az űrbe. És mióta a nyilvánosság előtt is ismert, hogy összejött Tom Hollanddal, annyira imádnivalóak együtt, hogy népszerűbb talán nem is lehetne.

Egy ilyen kiváltságos helyzetben vajon meddig fér bele az időbeosztásába, hogy tovább dolgozzon az Eufórián? Illetve: meddig engedheti meg magának a produkció, hogy kifizessen egy olyan színésznőt, aki rögvest a legnagyobb sztárok körébe kerül? Az HBO eredeti tartalmakért felelős vezetőjét, Casey Bloyst meg is kérdezték erről.

Forrás: HBO

 

Nehéz elképzelni, hogy nélküle csináljuk a sorozatot, de ezt megint csak ő és Sam kellene, hogy megbeszéljék.

– válaszolta a TVLine-nak, és biztosította a rajongókat, hogy a harmadik évadban még benne lesz. Az emlegetett Sam Sam Levinson, a sorozat showrunnere.

Nagyon izgulok, hogy mit terveznek. Szóval ezt rájuk bízom. Mindössze annyit mondok, és általánosságban is azt mondjuk, hogy bízunk bennük, hogy tudják, merre akarják vinni ezeket a karaktereket. Szóval hagyjuk, hogy a kreatív csapat mutassa az utat.

Bloys egyébként korábban még azt nyilatkozta, hogy a meglehetősen provokatív Eufória nem lesz hosszú sorozat, mert nem hiszi, hogy azt akarnánk látni, hogy csaknem harmincéves színészek tinédzsereket játszanak.

(Forrás: TVLine)