A nőgyűlölő Andrew Tate-et is kiosztotta a South Park, a férfi már reagált az epizódra

Legalábbis egyértelműen rá utal az egyik karakter.

A botrányairól közismert animációs sorozat legújabb, Spring Break című epizódjában van egy karakter: Alonzo Fineski, aki a “toxikus maszkulinitás coach”-a. Többek közt ilyen kijelentéseket tesz:

“El kell magyaráznom valamit: én csak azok ellen az üzenetek ellen küzdök, amiket a liberális baloldal közvetít a fiatal férfiaknak, miszerint a férfias ösztöneik mérgezőek”

Andrew Tate, az egykori kickbox világbajnok nőgyűlölő online tartalmaival milliós követőtáborra tett szert, jelenleg azonban Romániában van letartóztatás alatt, embercsempészettel, szervezett bűnözéssel és nemi erőszakkal vádolják. Március 31-én fellebbezett a börtönbüntetés ellen, így azt házi őrizetre módosították. Tate meg is mutatta rögtön, hogy kint van, és megosztott egy videót, amiben szivarozva mászkál a házában.

A South Park vonatkozó epizódjában Fineski szintén szivarozik, koponyája tarra nyírva, és napszemüveget visel, pont, mint Tate. Ráadásul az epizód egy pontján “román szexkereskedőnek" nevezik. A Big Brother egykori versenyzője reagált az epizódra, és azt írta:

“Amikor majd kiderül, hogy ártatlan vagyok, alig várom, hogy segíthessek minden idők legjobb South Park-epizódjának elkészítésében”.

(via The Independent)