A Reszkessetek, betörők! sztárja is benne lesz a népszerű horrorsorozatban

Macaulay Culkin Ryan Murphy kultikus szériájának, az Amerikai Horror Storynak a tizedik évadában kapott szerepet.

Az egykori gyereksztár tavaly nyáron barátja, Seth Green rendezésében, a Changelandben tért vissza a színészkedéshez egy mellékszerep erejéig, de hamarosan lesz egy sokkal meglepőbb visszatérése is: ő is szerepet kapott az Amerikai Horror Story közelgő tizedik évadában.

A hírt a széria egyik ötletgazdája, Ryan Murphy sorozatpápa jelentette be az Instagramon, egy olyan videóban, ami egytől egyig felsorolja a résztvevő színészek nevét. Culkin mellett láthatjuk majd többek közt Murphy múzsáját, Sarah Paulsont, Kathy Bates-t, Carrie Fisher lányát, Billie Lourdot, Evan Peterst és Finn Wittrockot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#AHSSeason10

Ryan Murphy (@mrrpmurphy) által megosztott bejegyzés,

A Reszkessetek, betörők! sztárjának szerepeltetése mellett Paulson visszatérése egyébként a másik szenzáció, hiszen a Murphy kedvenc színésznőjének számító művész a 2019-es, kilencedik évadot leszámítva eddig mindegyik szezonjában szerepelt a kultikus szériának.

Ami pedig Culkint illeti, ő nemrégiben elmesélte, hogy majdnem egy még nagyobbat szóló alkotásban tért vissza: elment ugyanis Quentin Tarantino Volt egyszer egy… Hollywoodjának meghallgatására – csak saját bevallása szerint sajnos borzalmasan teljesített.


(via Independent)