A Szex és New York fekete báránya visszatér a képernyőre

Kim Cattrall ismét egy nagy csatorna sorozatában szerepelhet.

A Szex és New York Samantháját – akiről nemrégiben kiderült, hogy ő fúrta meg a népszerű széria nagyjátékfilmes verziójának harmadik részét – az elmúlt években csupán egy svéd szériában, a Móduszban, illetve a Mondj egy mesét című websorozatban láthattuk. Most azonban sor kerülhet a nagy tévés visszatérésére, hiszen szerepet kapott egy Filthy Rich című pilotban, amit a Fox rendelt meg.

A reménybeli sorozat nyitó epizódjában Cattrall a főszerepet kapta, a rendező-ötletgazda-forgatókönyvíró-executive producer pedig nem más, mint A segítség és A lány a vonaton direktoraként ismert Tate Taylor.

Forrás: Mike Marsland / WireImage / Getty Images

 

Az amerikai Délen játszódó drámai széria gótikus hangulatú lesz, és arról fog szólni, hogy egy repülőgép-szerencsétlenségben meghal egy tehetős férfi, a világ legnagyobb keresztény csatornájának a vezérigazgatója. Családtagjai, azaz felesége és már felnőtt gyermekei pedig felfedezik, hogy az apának vannak más, már felnőtt, törvénytelen gyerekei is, akik szintén szerepelnek a végakaratban.

Amikor a család matriarchája megpróbálja pénzzel távozásra bírni az újonnan felbukkant családtagokat, ők teljesen más elképzelésekkel állnak elő: inkább maradnának, sőt részévé kívánnak válni a családi cégbirodalomnak is. Kim Cattrall azon kívül, hogy a szóban forgó matriarchát alakítja, executive producerként is beszáll a Filthy Rich-be.


(via DigitalSpy)