Al Pacino nagyapó bármikor kést döf a tenyeredbe, ha szemétkedsz vele – itt az új Hunters-trailer!

A 79 éves sztár az Amazonnak forgatott nácivadászos sorozatot.

Újabb előzetes jött ki a Hunters című, tízrészes nácivadászos tévésorozathoz, amit Al Pacino és Jordan Peele kifejezetten az Amazonnak, a világ legnagyobb online könyvesboltjának készített el. Ami ma már persze igazi netes bazár, egy saját streaming platformmal, a Prime Videóval. Itt fog debütálni 2020-ban a nácivadászos széria is.

A sorozat 1977-ben játszódik, és egy csapatnyi New Yorkban élő nácivadászt követ majd nyomon tíz részen keresztül. A magukat csak Vadászokként emlegető csoport felfedezi ugyanis, hogy magas rangú náci tisztviselők százai élnek közöttük, akik azt tervezgetik, hogy az Egyesült Államokban alapítják meg a Negyedik Birodalmat. A Vadászok csapata azonban Al Pacino karakterének vezetésével, a legnagyobb titokban akcióba lendül, és egy véres küldetés során az igazságszolgáltatás elé állítják a nácikat, megakadályozva ezzel egy újabb népirtást.

Al Pacino mellett olyan színészeket láthatunk majd a jövőre debütáló sorozatban, mint Logan Lerman, Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker és Lena Olin. (via Indiewire.com)