Amy visszatér Az ifjú Sheldon következő epizódjában

Azt még nem tudni, hogyan, mert a rövidke promóvideó alapján lehetetlen következtetni.

Az ifjú Sheldon 5. évadának 16. epizódjához készült új promóvideóból kiderül, hogy Mayim Bialik visszatér Amy szerepében. Ugyan az Agymenők 2019-ben befejeződött, a sorozat spin-offjában az eredeti sorozat több szereplője és színésze is feltűnt, köztük Bialik is, bár csupán a hangját hallhattuk, amikor is Jim Parsons Sheldonjával felfedte, hogy van egy Leonard Cooper nevű fiuk.

Az 5. évadból már csak néhány epizód van hátra, de eddig jórészt a Cooper család többi tagjára koncentráltak az alkotók, míg Sheldon szála arról szólt, hogyan próbál helytállni az egyetemen. Most azonban a kis bevezetőben megjelenik Amy is, így az ifjú története valahogy kapcsolódhat majd jövendőbeli feleségéhez. A sorozat Twitter-oldalán osztották meg a rövidke videót, amiben a felnőtt Sheldon bemutatja Amy-t és az Agymenők 11. évadának fináléja után ismét láthatjuk esküvői fotójukat.

Korábban egyetlen hír sem árulkodott arról, hogy Bialik újabb cameót vállalna a sorozatban, bár az első sem volt bejelentve. Miután azonban Howard (Simon Helberg) feltűnését előre beharangozták, a rajongók úgy vélték, ezután mindig előre feltüzelik őket. Mindenesetre e röpke 8 másodperc alapján lehetetlen megjósolni, hogyan, illetve egyáltalán, benne lesz-e Amy az új epizódban. Jelentős szerepe biztos nem lesz, hiszen a régi szereplők csak a részek elején és végén tűnnek fel.

(Forrás: ScreenRant)

Címlapkép: CBS Photo Archive/Getty