Az Agymenők egyik alapkaraktere Az ifjú Sheldonban is visszatér

Simon Helberg, aki Howard Wolowitzot alakította a kultikus sitcomban, ezúttal a spin off széria narrátora lesz.

A 2019-ben hirtelen véget ért Agymenők egyik sztárja, Simon Helberg is benne lesz a sorozat spin offjában, a kissé gyerekes és nagyon cinikus Sheldon Cooper kölyökkorát bemutató Az ifjú Sheldonban. Az epizód november 19-én kerül majd adásba, és arra fog koncentrálni, honnan eredeztethető Sheldon engesztelhetetlen gyűlölete a mérnöki tudományok iránt (hiszen ő elméleti fizikus volt, akinek a szakterülete a sötét anyag és a húrelmélet). Heldber, azaz a karaktere, a gépészmérnök Howard Wolowitz (aki a történetben többek között a NASA űrvécéjének tervezője) a múltban játszódó epizód narrátora lesz.

Forrás: CBS / PORT.hu

 

Az új Az ifjú Sheldon-epizódot Steven Molaro executive producer „vitán felül az egyik legjobbnak” nevezte, majd hozzátette The Independentnek:

Imádjuk, hogy minden héten felfedezhetjük Sheldon Cooper múltját Az ifjú Sheldonban. És mindig extra szórakozás, amikor az Agymenők easter eggjeit (a rajongókkal összekacsintó poénok - a szerk.) is bele tudjuk építeni a történetbe.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk jó néhány alkalommal itt a PORT.hu hasábjain, az Agymenők egészen váratlanul ért véget 2019-ben, holott a sikerei csúcsán lévő szériának akkor még további két évadot terveztek a producerek. Csakhogy a Sheldont alakító Jim Parsons mindenkit meglepve bejelentette, hogy magánéleti okok miatt távozni szeretne, az alkotók pedig úgy voltak vele, hogy ha egyetlen főszereplő is elmegy, akkor nincs értelme tovább vinni nélküle a sorozatot. (via NME.com)

A PORT.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.