Az Agymenők Sheldonja elmondta, miért akarta, hogy befejeződjön a sorozat

Bizonyára mindenki – legalábbis a rajongók – hallották már a hírt, miszerint az egyik legnépszerűbb, jelenleg futó sorozat, az Agymenők idén befejeződik.

Annak ellenére, hogy a sitcom hetente több mint 12 millió nézőt ültet le a tévé elé az Egyesült Államokban, a szereplők és a készítők mégis úgy döntöttek, hogy abbahagyják. A Sheldon Coopert játszó színész, Jim Parsons interjút adott az Entertainment Weeklynek, melyben őszintén beszélt arról, hogy miért döntöttek a befejezés mellett.

"Ez egyszerre összetett és egyszerű, mint maga az érzés, hogy itt az idő. Sok dologról szól, de egyik sem rossz. Nincs egy kifejezett kellemetlen ok, amiért abbahagyjuk az Agymenőket. Úgy éreztük, hogy már olyan sok éve csináljuk, és nem maradt benne több. Nem azt mondom, hogy nem tudnánk folytatni, de már mindent kisajtoltunk belőle. Úgy gondolom, a magam szintjén ez a legjobb idő a befejezésre.
Nem tudom, mi következik majd ezután. Nem az van, hogy már van valami konkrét célom. Én már középkorú vagyok. Bizonyos értelemben ez izgalmas. Mi lesz a következő fejezete az életemnek? Mi lesz a következő fejezete mindannyiunk életének? Nagyon-nagyon szomorú lesz, amikor vége lesz, még akkor is, ha ki vagyunk békülve a dologgal. Nehéz búcsút inteni azoknak az embereknek, akikkel annyi éven át dolgoztál.”


Parsons azért valamennyire kapcsolatban marad az Agymenőkkel, hiszen a spin-off sorozatot, Az ifjú Sheldont ő narrálja, és a produceri szerepet is vállalta.

via digitalspy.com