Az Agymenők sztárja újra sorozatban

A Bless Her Heart Jim Parsons korai texasi évein alapul.

A többgenerációs családi vígjátékszériához a színész egyelőre executive producerként jelentkezett be; a szereposztás még nem ismert. Parsons alkotótársa a Modern család, Az ítélet: család, az Így jártam anyátokkal, a Szeleburdi Susan és a Bír-lak révén ismert forgatókönyvíró-producer, Chuck Tatham lesz.

Az ABC berkeiben készülő Bless Her Heart két, nagyon különböző texasi mátriárkáról szól, akik teljesen szétzilálják gyerekeik életét, amikor az élet úgy hozza, hogy mind együtt kell, hogy éljenek. A csatorna egyébként úgynevezett „put pilot” garanciát vállalt a sorozatra, azaz a pilot epizódja (az első rész) mindenképpen adásba kerül, még akkor is, ha esetleg nem rendelik be a teljes szériát.

Jim Parsons. Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

 

Jim Parsons egyébként sutyiban aprócska médiabirodalmat kezdett el kiépíteni. That’s Wonderful nevű produkciós cégével – amelyen keresztül részt vesz a Bless Her Heart gyártásában – már több más sorozatba is beszállt.

Cégén keresztül így ő az executive producere Az ifjú Sheldon című Agymenők-spin offnak, az NBC-nél készülő The Inn Crowdnak és a Netflix-féle Specialnek is. Aki pedig színészként szeretné viszontlátni kedvencét, az az Agymenők jelenleg futó záróepizódjai mellett az idén nyáron bemutatott A Kid Like Jake-et keresse, amelyben a sztár Clarie Danes oldalán egy olyan apukát játszik, akinek rá kell döbbennie, hogy négyéves kisfia valószínűleg transzszexuális.


(via Variety)