Az Agymenőket már most siratják a rajongók

A viharos érzelmeket egy Kaley Cuoco által megosztott kulisszák mögötti fotó váltotta ki.

Talán maga Cuoco sem számított rá, hogy Instagram-megosztásának ilyen végletes hatása lesz, hiszen ő pont azt írta a rajongóknak, hogy a sorozatnak még nincs vége, és mindjárt jön a következő új epizód. Mint arról korábban már írtunk, a most szeptemberben indult tizenkettedik az Agymenők utolsó szezonja – de az évadzáró epizódig még tizenöt rész hátra van.

A rajongók azonban már most rágörcsöltek a témára, és a fénykép vidám hangulata ellenére (a széria összes fontosabb szereplője vigyorog bele a kamerába) gyászosabbnál gyászosabb hozzászólásokat írtak a fotó mellé. A hibát talán ott követte el a színésznő, hogy hashtagként berakta a „thefinalseason” (záró évad) szavakat is, és erre kitört a kommentcunami.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Don’t miss an all new @bigbangtheory_cbs coming at ya TONIGHT! A little BTS before curtain call #thefinalseason

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

„Ez a sorozat még nincs kész arra, hogy befejeződjön.

Nektek pedig, srácok, azért kéne kampányolnotok, hogy ne ez legyen a záró évad”

– írta az egyik rajongó. „Ez a hashtag teljesen lelomboz” – közölte egy másik. „Nem tudom elhinni, hogy vége” – osztotta meg valaki más, aki ráadásul sírós hangulatjellel is nyomatékosította mondanivalóját.

„LégyszilégysziLÉGYSZI találjatok valami módot rá, hogy ne ez legyen az utolsó évad!” – könyörgött egy elszánt néző. „Micsoda? Nem! Srácok, ezt nem tehetitek!” – szögezte le valaki más, de talán meggyőzőbb volt az a társa, aki csupa nagybetűvel és rengeteg felkiáltójellel kiegészítve csupán annyit írt, hogy „NE MENJETEK EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” De olyan is volt, aki ebből a bejegyzésből tudta meg, hogy a tizenkettedik a sorozat utolsó szezonja (neki lehetett talán a legrosszabb).


(via The Wrap)