Az életkora miatt kell az X-Faktor új mentorának mentegetőznie

Valkusz Milán szerint alaptalanok a kritikák, mert a Valmarral ők megfejtették a szakmát.

Tegnap derült ki, hogy Gáspár Laci és a TV2-től az RTL-hez igazolt Majka mellett Valkusz Milán, a VALMAR tagja is zsűrizni fog az X-Faktorban.

Valkusz a Blikknek nyilatkozva már előre reagált az esetleges kritikákra:

„Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat.”

Valkusz szerint fiatal kora ellenére alkalmas a feladatra, és van is már tapasztalata mentorálásban.

A VALMAR tagja, Valkusz Milán is mentor lesz az X-Faktorban

Gáspár Laci és Majka után az X-Faktor harmadik mentorának nevére is fény derült: Valkusz Milán, a VALMAR tagja is zsűrizni fog az RTL idén visszatérő műsorában a Blikk információi szerint.

A tegnapi hír

 

"Sokszor jöttek már hozzám a pályájuk elején lévők, vagy az erre az életre vágyók, hogy mi a titok. Többeknek segítettem, egyengettem privátban a karrierjüket. Például írtam beateket Manuelnek, a Bruno x Spaccnak, de segítettem a 666Ghost nevű szolnoki rappersrácot is, aki két éve szerepelt az X-Faktorban."

A bejelentést követően a 27 éves előadó valóban kapott kritikákat, de a Best magazinnak elmondta, úgy érzi, huszonévesen is tud szakmai tanácsot adni a fiatalabb és az idősebb jelentkezőknek is.

„Lehetek én az a kicsit fiatal, de azért már érett gyerek, aki – miután maga is sokat fejlődött és sok mindenen átment – most másokkal törődik, és átadja a tapasztalatait azoknak, akiknek érdemes. Tudom, hogy minden ilyen jellegű műsornál előkerül az a kritika, hogy „jaj, milyen fiatal a zsűri”. Én azonban azt mondom, ha magam versenyeznék, azt nézném, mennyire produktív az az előadó, aki ezt mondta, milyen sikereket könyvelhet el, az elért céljai alapján mérném az embereket, nem a koruk alapján.”

Valkusz szerint a Valmar másik felével, Marics Petivel együtt „megfejtették” a szakma egyik ágát, ami az X-Faktorban abszolút releváns tudás.

„Megjártunk sok mindent, szerintem többet is tudhatok azoknál, akik idősebbek. Öt év alatt a semmiből jutottunk el a csúcsra, a telt házas Aréna-koncertig. Bele lehet kötni ugyan a koromba, de majd bebizonyítom, hogy nem ez számít.”

Érdekesség, hogy a zenekar másik tagja a konkurens TV2-n tűnik fel majd hamarosan a Zsákbamacska egyik műsorvezetőjeként, de Valkusz szerint a barátságuk ettől még töretlen marad.

Via: Blikk