Bunkósági rekordot döntött Kasza Tibi a Szerencsekerékben

A hangja miatt szekálta az egyik versenyzőt.

A TV2 népszerű vetélkedője néha nagyon szórakoztató, néha pedig annyira kínos, hogy az már nekünk fáj. Ilyen volt a keddi adás is, amelyben Kasza Tibi gondoskodott róla, hogy már a műsor kezdetétől szekunder szégyenérzetünk legyen.

Ezúttal nem a sztárvendég mozgatta meg a műsorvezető fantáziáját, bár Oczella Eszter szereplésében is volt egy kis csavar, a bikini- és fitneszmodell ugyanis a betűforgató Sydney van den Bosch exbarátjával, Baronits Gáborral jár, és ebből jó pár kínos „poén” adódott tavaly nyáron, amikor Baronits volt a vendég.

Oczella helyett viszont az egyik civil játékosnak, Olivérnek jutott ki a zrikából, Kasza ugyanis nem tudta túltenni magát a versenyző szokatlanul vékony, rajzfilmhangján. A bemutatkozás után a műsorvezető még megígérte, hogy „nem foglak a hangod miatt szekálni”, de amikor kiderült, hogy Olivér szeretne megtanulni repülőgépet vezetni, azon kezdett el poénkodni, hogy ha a turbulenciában a férfi kiszólna a pilótafülkéből, az utasok pánikba esnének, mert azt hinnék, hogy egy gyerek vezeti a gépet.

Ezután következett még csak Oczella Eszter belépője, akit Olivér kézcsókkal fogadott, mire Kasza azzal reagált, hogy „amíg a föld kerek, mindig lesznek nyallerek”, és azt ígérte Olivérnek, hogy beállítja a kórus alt szólójába, ha tovább kekeckedik. A versenyző hangján az első pár pörgetés után se tudta túltenni magát, egyszer oda is ment hozzá azzal, hogy inkább súgja a fülébe a betűt. Valószínűleg Kasza is érezte, hogy kezd túllépni egy határon, úgyhogy a beszólások után mindig hozzátette, hogy „nehogy azt gondold, hogy zrikállak, imádom a karaktered”, és hogy „iszonyú cuki vagy.”

Ha a „hangszégyenítést” nem számoljuk, akkor is akadtak mókás pillanatok az adásban, például amikor a szájról olvasós feladatban Olivér a „mózeskosár”-ra bemondta a „munkásosztály” megfejtést.

A döntőbe végül Oczella Eszter jutott be, de egyetlen betűt sem tudott eltalálni, így nem is sikerült rájönnie, hogy a „köszönőviszony” a feladvány. Ezzel bukta az addig összegyűjtött 2 és fél millió forintot és a borítékban lapuló további 500 ezret. Helyette elektromos robogóval és kenyérpárnával távozhatott.