Családi filmek hétfőre

Ma egy kis plusz hétvége van, remek alkalom, hogy pihenéssel töltsétek el a tévé előtt!

Rock csont

TV2 Kids - május 20., 10.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bodi, az álmodozó tibetijuhászkutya-kölyök hamarosan apja nyomdokaiba lép, és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem? Egy nap egy rádió hullik alá az égből, és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Követve új szenvedélyét hátrahagyja a falut, és egy szál gitárral a városba indul. Ott azonban ősi ellenségei, a farkasok leselkednek rá, akik szentül hiszik, hogy a kölyök segítségével a hóhegyi ízletes bárányok közelébe férkőzhetnek. Egyedül Bodin múlik, hogy megmentse családját és barátait a leselkedő veszélytől anélkül, hogy feladná élete álmát: a zenét.

 

Pöttöm Panna

Minimax - május 20., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mi más vágya lehet egy kedves özvegyasszonynak aki magányosan él, minthogy egy apró gyermeket kapjon születésnapjára? A hatalmas varázsló teljesíti ezt a kívánságát, és Pöttöm Pannával ajándékozza meg az asszonyt. A baj csak az, hogy korábbi társa féltékeny lesz a jövevényre, ezért szövetkezik a varangyos békával, hogy rabolja el a gyermeket. Pöttöm Pannára rengeteg új barát és kaland vár az úton, amíg a mocsáron keresztül hazaér a kedves özvegyasszonyhoz. Szeretnél részese lenni a kalandjainak? Tarts velünk a Minimax műsorán!

 

Szörny Egyetem

RTL - május 20., 13.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mike Wazowski és James P. Sullivan, a rémisztően nevettetők is voltak egykor pályakezdők. Most visszatérünk a kezdetekhez, az egyetemre, ahol a két jó barát még esküdt ellenség. Sully ugyanis játssza a tahó nagymenőt, míg Mike nevetséges lúzernek számít. A legelképesztőbb kalandok során azonban nem csak a legsikeresebb dolgozókká, hanem a legjobb barátokká is válnak.

 

Rém rom

Viasat3 - május 20., 14.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Esténként különös hangok szűrődnek ki a régi házból, nyögések, reccsenések, elfojtott sóhajok zavarják az utca nyugalmát. Három utcabeli gyerek arra gyanakszik, hogy az ódon falak között valami olyasmi tanyázik, aminek nem volna szabad. Kíváncsiságuk hamarosan megbosszulja magát. Nincs senki a romos házban, maga a ház a rém! Él és nem kegyelmez. Aki az ajtaja mögé kerül, többé nem látja meg az utcát. A három jó barát azonban nem ijedős. Vagy ha ijedős is, legyűri félelmét, és elhatározza, hogy szembeszáll az ellenséggel.

 

Robinson Crusoe

SuperTV2 - május 20., 14.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedd, a kalandvágyó papagáj egy tenyérnyi szigeten él vidám barátaival. Az aprócska madár minden alkalmat megragad arra, hogy bizonyítsa társainak, létezik egy másik világ is a szigetükön túl, amit egy napon ő is be fog járni. Egyszer azonban szörnyű vihar tombol a térségben, ami egy hajóroncsot sodor a partra, benne Robinson Crusoe-val, és annak hű barátjával, Aynsley-vel. A szigetlakók eleinte félelemmel fordulnak a jövevényekhez, azonban hamar befogadják őket. Ezt követően Crusoe igyekszik igyekszik létrehozni egy menedéket az újdonsült barátai segítségével abban a reményben, hogy egy nap majd eljönnek érte. Hőseink dolgát azonban nem csupán a nomád körülmények, hanem egy ádáz macskapáros is rendre igyekszik megnehezíteni.

 

Szörny Rt.

RTL - május 20., 15.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a sötétből szörnyek bújnak elő, akik az aludni próbálókat ijesztgetik. Ezt minden gyerek tudja. Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak és ugrálnak a homályban, mert élvezik, ha mások félnek: egyszerűen ez a munkájuk. Sulley, a kék szőrű, piros pöttyös óriás az egyik legsikeresebb ilyen cég, a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat gyűjtsön. A különös vállalat rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor a páros egyszer véletlenül saját világába enged egy kislányt.

 

Nyúl Péter

Viasat3 - május 20., 15.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Beatrix Potter elbűvölő történetében főhősünk, a lázadó Nyúl Péter elhatározza, hogy mindenáron bejut a szomszédban élő gazda veteményeskertjébe. A buli azonban túl jól sikerül, nem csak az udvart, hanem a házat is elfoglalja Péter és kis barátai.

 

Kung Fu Panda 3

RTL HÁROM - május 20., 16.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po halottnak hitt apja váratlanul felbukkan, méghozzá a legjobb pillanatban. A természetfeletti erőkkel visszaélő Kai ugyanis zombivá változtatja Kína minden valaha volt kungfumesterét, és birtokba veszi az erejüket. A legenda szerint egyedül a pandák képesek a csí energiát irányítani, ami az egyetlen fegyver Kai ellen. Po elutazik a titkos pandaparadicsomba, hogy megtegye a lehetetlent, és végzetes kungfuharcossá képezzen ki egy falunyi szórakozott, ügyetlen pandát.

 

Az erdő kapitánya

m2 / Petőfi TV - május 20., 7.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főszereplői Kerek Erdő állatai. Az Erdő nyomozó főfelügyelője Eleméri Ede tizedes és kollégája, Góliát, a titkosrendőr már régóta próbálkoznak Zero, a veszedelmes bűnöző macska elfogásával. Hihetetlen kalandok végén az akció sikerül is, kézre kerül a rettegett gonosztevő. Ede nyugdíjba vonul, barátai pedig előléptetik: az Erdő Kapitánya címmel ajándékozzák meg.

 

Így neveld a sárkányodat 2.

RTL HÁROM - május 20., 18.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt év telt el azóta, hogy Hablaty és Fogatlan sikeresen egyesítette a sárkányokat és a vikingeket Hibbant-szigeten. Miközben Astrid, Takonypóc és a többiek sárkányversenyeken szórakoznak, addig Hablaty és Fogatlan egyre távolabbra jutva új világokat térképeznek fel. Egyik kalandjuk során felfedeznek egy titkos jégbarlangot, amely több száz új, vadon élő sárkánynak és a titokzatos Sárkánylovasnak ad otthont. Az öröm nem tart sokáig, ugyanis feltűnik a kegyetlenségéről ismert Drákó, aki kíméletlenül vadászik, nemcsak a sárkányokra, hanem a törzsek vezetőire is. Az egész törzsnek össze kell fognia, hogy megmentsék mind az emberek, mind a sárkányok jövőjét.

 

Kincsvadászatra fel!

TV2 Kids - május 20., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kistigris és Kismackó, a két jóbarát kincsvadászatra indul, miután találnak egy kincstérképet. Kalandjukon csatlakozik hozzájuk Nyuszkó Gyuszkó is, azonban a kincsre nem csak ők hárman vágynak ám, hanem Macskopó, a mesterdetektív, valamint Zsémbes Dénes, a morgós kutya is. A két csirkefogó pedig minden erejével azon van, hogy övéjük legyen a hőn áhított kincslelet. A csipet csapat tagjai, útjuk során átkelnek a Tintamocsáron, a jeges hegyen, míg végül eljutnak a régi kalózhajóhoz, ahol állítólag a kincs is rejtőzik.

 

Croodék

Moziverzum - május 20., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszik körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya _ és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot...