Családi filmek szombatra

Most borongósnak ígérkezik a hétvége, ha jól összevizezted magad, száradj a tévé előtt, vagy eleve kezdd ott a napot!

Film+ - november 4., 8.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis názáreti szamár egy nap rádöbben, hogy többet szeretne az élettől, mint végkimerülésig robotolni a malomban. Minden bátorságát összeszedve megszökik, és galamb barátja, Dávid irányításával épp a gyermeküket váró Máriánál és Józsefnél talál menedéket. Mária örökbe fogadja és elkereszteli a bájos csacsit Bo-nak, József tiltakozása ellenére. Bár nem Bo áll minden események hátterében, az azonban bizonyos, hogy a kis Jézus megszületéséig minden kalandból alaposan kivette a részét.

 

Csodatündér Barbie - Fairytopia

Minimax - november 4., 9.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Miután másodszor is megmenti Fairytopiát, Elinának egy kicsit fejébe száll a dicsőség. Azura meglátogatja őt a Bűvös Réten, és a kristálypalotába hívja, hogy kiképezhesse tündér-segéddé, és részt vehessen a tavaszi repülésen, a rituálén, amely életre kelti a tavasz első szivárványát. A kristálypalotában Elina találkozik a többi tündérsegéddel, akik hozzá hasonlóan mind a nagy tavaszi repülésre készülnek. Csakhogy a dolgok nem mennek olyan jól, mint ahogy azt Elina remélte, véletlenül csapdába esik, amikor egy látszólag ártatlan varangyra veti ki varázsigéjét. A varangy nem más, mint Laverna, akit a varázsige visszaváltoztat, megtörve az átkot, rászabadítva őt Fairytopiára. Ezután Laverna mély álmot hint az őrtündérekre, és megpróbálja véghezvinni gonosz tervét. A tündérsegédeknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák Lavernát abban, hogy 10 év télbe borítsa Fairytopiát. De vajon az összefogás ereje elég ahhoz, hogy legyőzzék Lavernát, és életre keltsék az első szivárványt?

 

Film+ - november 4., 12.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány azonban semmit sem fog találni a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy mentőakciót.

 

Paramount Network - november 4., 12.30h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A könyörtelen milliárdos a hold elfoglalását tervezi, ezzel kisajátítva a jövő tiszta energiájának, a Helium 3-nak forrását. Csak a 12 éves Mike és barátai tudják megakadályozni ezt az ördögi tervet. Útjuk során Mike ex-űrhajós nagypapája segít nekik

 

Viasat6 - november 4., 12.45h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A horrorregényírónak van egy nagy titka: fantáziájának meghökkentő és hátborzongató szülöttei életre kelnek, kilépnek a borítók közül, és elkövetik mind azt a gonoszságot, amellyel szerzőjük felruházta őket. Ezért van minden könyvén lakat. És ezért nem tanácsos kinyitni a lakatot. Ha valamelyik rémnek sikerül megszöknie, a hosszú fogság után kiélvezi a szabadságát, és annyit rosszalkodik, amennyit csak tud. A szerző legutóbb ifjú szomszédja segítségével zabolázta meg az elszabadult regényrém hordát – de ezúttal még nagyobb megpróbáltatás várja a könyvek új kíváncsi olvasóit…

 

Az oroszlánkirály

TV2 - november 4., 13.55h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A trónszirt királyának, a rettegett, de igazságos oroszlánnak, Mufasa-nak fia születik, Simba, aki így közvetlen trónörökösévé válik apja birodalmának. A kis oroszlánt egy napon csaknem végzetes csapdába csalja ármánykodó nagybátyja, Zordon, aki régóta feni a fogát testvére trónjára. Mufasa azonban rögvest kölyke segítségére siet, Zordon gonosz terve viszont sikerrel jár: testvére meghal, Simba pedig száműzetésbe kerül. Az ifjú számkivetett rövidesen életerős oroszlánná cseperedik, s múltját hátrahagyva éli gondtalan életét újdonsült barátaival. Egy napon azonban régi ismerősbe botlik Nala személyében, aki arra kéri Simba-t, hogy térjen vissza, és foglalja el az őt megillető helyet. Rövid unszolást követően Simba úgy dönt, hogy édesapja emlékéhez méltón visszatér a trónszirthez, hogy szembenézzen gonosz bácsikájával, és beteljesítse sorsát, hogy ő legyen az oroszlánkirály.

 

Paramount Network - november 4., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az erdőben, ahol Latte, a sünlány él, az állatok nagy veszélybe kerülnek, amikor egy nap az utolsó tó is kiszárad. Latte és mókusbarátja elhatározza, hogy visszaszerzi a tó vizét, amihez el kell csenniük a mágikus varázskövet a Medve királytól.

 

m2 / Petőfi TV - november 4., 14.55h
Korhatár nélkül megtekinthető.

János a hét éves kemény munkájáért egy aranyrögöt kap gazdájától és elindul haza az édesanyjához. Útközben megismerkedik a szépséges Elisabeth-tel, akivel többször is keresztezi egymást az útjuk. János vándorútja során különös dolgokat tesz: az aranyrögöt egy lóra cseréli, a lovat egy tehénre, a tehenet egy malacra, a malacot egy libára, a libát pedig egy köszörűkőre, míg a végén nem marad semmije... Mese a szerencséről, a boldogságról és a szerelemről.

 

Viasat3 - november 4., 15.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását. A kalandokkal teli úton új világokat fedeznek fel, veszedelmes szörnyetegekkel találkoznak.

 

Jégvarázs

TV2 - november 4., 15.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután a hatalmas Hókirálynő, Elza örök télbe taszítja Arendelle királyságát, reménytelenül optimista nővére, Anna összefog a vad hegyi emberrel, Kristoffal és hűséges rénszarvasával, Svennel, hogy megtörjék a jeges varázslatot.

 

Hupikék törpikék

Cool - november 4., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Törpapa különleges főzetéhez új anyagokra van szükség, melyek beszerzése Ügyefogyi feladata. Persze nevéhez méltó módon végzi azt, így nem csoda, hogy baleset éri. Az erdőben sétálgatva rátalál a Csodák Barlangjára, átesik a mágikus kapun, minek következtében egy modern világban találja magát. Szerencsére az ott élő emberek Ügyifogyit játékbabának hiszik, minek következtében a Winslow házaspár gyerekszobájának lakója lesz. Ezalatt a faluban a többi törp kutatóakciót szervez a megmentésére. Dolgukat megnehezíti, hogy Hókuszpók is bekavar az ügybe.