Családi filmek szombatra

Reménykedve a délelőtti jó időben, főleg ebéd utánra ajánlunk filmeket a gyerkőcöknek. Délután viszont elszabadul a kínálat a gyerekfilmek piacán!

Minimax - február 24., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászokból beépített titkos ügynökökké válnak ebben az izgalmas, akciódús kalandban! Amikor egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a lányok elképesztő tornászi képességeire, megbízzák őket, hogy eredjenek egy drágakövekre specializálódott besurranó tolvaj nyomába, akinek eddig mindig sikerült kereket oldania. Szuperkütyüikkel, káprázatos álcáikkal és cuki robotállatkáikkal a lányok bizonyítani próbálják, hogy ügyességgel és csapatmunkával végre lehet hajtani a küldetést. Csajok, akcióra fel!

 

Viasat Film - február 24., 12.40h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az élet feleannyit sem ér néhány jó falat nélkül. Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Az első próba a hamburgerzápor és makarónizivatar még jól sikerül, de a találmány sajnos nem tökéletes, és igen nehéz irányítani: a környéket hamarosan elönti a puding-áradás, a forgalmat ketchup-tornádó nehezíti, és a környéken népbetegséggé válik a gyomorrontás. Flint izgulni akart egy jó ízűt _ ezúttal alaposan jóllakhat az izgalommal.

 

Madagaszkár 3.

Paramount Network - február 24., 12.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedvenc karakterei visszatértek eddigi legviccesebb kalandjukban! Alex, Marty, Melman és Gloria átszelik Európát ebben a vadul szórakoztató és meglepő komédiában, ami a kritikusok szerint "bájos és nagyon vicces!" (Bill Zwecker, Chicago Sun-Times). A hírességes Julian király és az irányítást átvevő pingvinek révén az egész csapat csatlakozik a cirkuszhoz, hogy elkerülje Dubois százados állategészségügyi ellenőrzését.

 

Minimax - február 24., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lufi birodalom, rendőrsárkányok és bolondos varázslók színesítették be Terry nagymamájának hóbortos meséit. Vajon mi történne, ha kiderülne ez nem csak mese, és a bolondos varázslók a valóságban nem is annyira bolondosak? Mikor a fiú váratlanul ebben a különös ám varázslatos világban találja magát, csak egy módon juthat haza, ha sikerül megmentenie a királyságot a csúf, gonosz, morcos Morctól!

 

m2 / Petőfi TV - február 24., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kedves és szorgalmas árvalány, aki mostohaanyjával és annak lányával lakott régi udvarházukban. A két gonosz nő mindent elkövetett, hogy az árva életét megnehezítse. Koszos, foltos ruhában járatták a kislányt és állandóan dolgoznia kellett, míg mostohatestvére szép ruhában páváskodott. Ám egyszer Hamupipőke egy kedves, fiatal vadásszal ismerkedett meg az erdőben, majd híre jött, a király fia, a herceg házasodni készül. Az udvarba várják az ország hajadonait, ahová Hamupipőke is szeretne elmenni…

 

Paramount Network - február 24., 14.50h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Shrek-ben imádta... most nézze meg ebben a "vidáman vicces" (Associated Press) animált eposzban, hogy hogyan szerezte hírnevét _ és egy nagyon nagy pár csizmát _ az egyedülállóan hetvenkedő macska! A szerető, a harcos és a zsivány Puss In Boots (Antonio Banderas) kilenc életének legnagyobb kalandját éli, amikor betársul Kitty Softpaws (Salma Hayek) és Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) mellé, a híres Jack és Jill (Billy Bob Thornton és Amy Sedaris) elleni végső leszámoláshoz. Itt van A Macska, A Mítosz, A Legenda _ Puss in Boots igaz története!

 

Viasat3 - február 24., 15.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Már mindegyik szuperhős saját játékfilmet kapott _ mindegyik, a Tini Titánokat kivéve. Robin, a csapat vezetője elhatározza, ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, aminek ő lesz a sztárja! A gond, hogy Hollywoodban nem igazán akarják észrevenni őket. Néhány őrült ötlettel a tarsolyukban és egy dallal a szívükben a csapat ezért Tinsel városába megy, hogy valóra váltsák álmukat. A dolgok keményre fordulnak, amikor feltűnik a színen a gonosz Slade, aki világuralomra tör.

 

Minimax - február 24., 17.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az aktuális rész ismertetője: Barbie-ék felfedeznek egy titokzatos kis lovat a malibui tengerparton, és hamarosan rájönnek, hogy ő valójában egy Pegazus bébi! Együtt dolgoznak azon, hogy kiderítsék, honnan jött varázslatos barátjuk, aki a legcsodálatosabb fantáziákat kezdi életre kelteni. Miközben megpróbálják hazajuttatni a kis Peggy-t, meg kell védeniük őt Rockitól, aki el akarja lopni a kis pegazus szárnyait. A Malibuban játszódó történetben Barbie-ék és barátaik rájönnek, hogy a varázslat valóban körülöttünk van.

 

Hókirálynő

TV2 Kids - február 24., 9.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Egy távoli vidéken, ahol elvarázsolt hadihajók fagynak jéggé, és városok alusznak örökös téli álmot, élt egyszer egy bátor testvérpár, Gerda és Kai. Édesapjuk, Vegard varázsló különleges hatalommal bírt. Ám a fagyos szívű Hókirálynő, aki a világot örökké tartó téllel sújtotta, nem nézte jó szemmel, hogy a birodalmában van valaki, aki képes a legtitkosabb érzéseket is feltárni. Egy napon a gonosz királynő a sarki széllel Vegard mestert és feleségét, Una-t elragadta gyermekei mellől, és jégszoborrá változtatta. Évekkel később a Hókirálynő egyik szolgája, Orm, a troll egy árvaházban felfedezi Vegard varázsló fiát, Kai-t. A sarki szél ekkor Kai-t is elragadja húga, Gerda mellől, egyenesen a királynő palotájába, aki arra készül, hogy őt is jéggé dermeszti. A Hókirálynő nem is sejti, hogy Gerdát és Kait olyan szoros kapocs köti össze, amit még ő sem törhet szét...

 

SuperTV2 - február 24., 18.10h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Újra együtt a nagy csapat. Manny, a mamut végre elszánta magát a családalapításra, most a nejével, Ellie-vel várják a trónörökös érkezését. Diego, az öregedő félben lévő kardfogú tigris viszont még mindig jobban szeret egyedül vadászni. Az ügyefogyott lajhárban, Sid-ben is feltörtek az apai érzések, a maga sajátos módján néhány dínótojás elcsenésével és keltetésével éli ki azt. Sajnos ezzel veszélybe sodorja a kis csapatot, hiszen a dínó mama nem hagyja annyiban a dolgot. Miközben megpróbálják kirángatni Sid-et a bajból, még nagyobba kerülnek, a földalatti világba, ahol még mindig a dinoszauruszok uralkodnak...

 

TV2 Kids - február 24., 18.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Élt egyszer egy kegyetlen, fagyos szívű Hókirálynő, aki egykor dermesztő télbe borította az egész világot. Hatalmát egy jószívű, bátor kislánynak, Gerdának sikerült megtörnie, amiben segítségére volt Orm, a troll. Orm egykor a Hókirálynő szolgálatában állt, ám végül a barátai kedvéért legyőzte gyávaságát, és szembefordult a félelmetes királynővel. Az átok megtörése után felenged a fagy, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Orm kiszabadítja a trollokat a jég fogságából, hőstettét azonban nem meri felvállalni, nehogy kiderüljön, hogy ő igazából a Hókirálynő szolgálója volt. Így hát teljes ismeretlenségben bányászként tengeti a hétköznapjait szeretett nagyija oldalán. Egy nap a trollok királya közhírré teszi, hogy férjet keres az unokahúgának, Maribel hercegnőnek, és a kiválasztott lovag a fele királyságát is elnyeri. Orm kapva kap az alkalmon, ő is jelentkezik a próbára, de a döntő pillanatban mégis inába száll a bátorsága. Azt lódítja, hogy egyedül győzte le a Hókirálynőt. Hazugságával azonban olyan események láncolatát indítja el, amely újra rászabadítja a világra a gonosz fagyos erejét...

 

Viasat3 - február 24., 19.15h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Esténként különös hangok szűrődnek ki a régi házból, nyögések, reccsenések, elfojtott sóhajok zavarják az utca nyugalmát. Három utcabeli gyerek arra gyanakszik, hogy az ódon falak között valami olyasmi tanyázik, aminek nem volna szabad. Kíváncsiságuk hamarosan megbosszulja magát. Nincs senki a romos házban, maga a ház a rém! Él és nem kegyelmez. Aki az ajtaja mögé kerül, többé nem látja meg az utcát. A három jó barát azonban nem ijedős. Vagy ha ijedős is, legyűri félelmét, és elhatározza, hogy szembeszáll az ellenséggel.