Családi filmek vasárnapra

Ezen a vasárnapon is nagy kalandokban lehet részed, ha kikapcsolódásnak a tévézést választod.

Minimax - április 7., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie izgalmas kettős szerepben tűnik fel, ő alakítja a királylányt és a szegény falusi leányt is, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra! A két lány sorsa egybefonódik, amikor Annelise királykisasszony fogságba esik, megmentése pedig hasonmására, Erikára vár. Vajon Erika a királykisasszony bőrébe bújva meg tudja-e hiúsítani a gonosz Preminger cselvetését? És mi lesz a daliás Dominik királlyal, aki beleszeret Erikába abban a hiszemben, hogy a királylánnyal találkozik? Ebben a varázslatos zenés filmben két gyönyörűséges és tűzrőlpattant leányzó bátran követi álmai útját, és ráébrednek, hogy az ember sorsa egy igen különös helyen íratik: a szívünkben!

 

Film+ - április 7., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A multiverzumok új dimenziókat nyitottak meg, és a lehetséges univerzumok száma végtelen. Bár a szuperhősök világaival nehéz versenyezni, legalább olyan izgalmas és kihívásokkal teli a mikroverzum, az okostelefonok emoji világa, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek virulnak. Egyikük egy nap öntudatra ébred, és meg akarja tudni, mi van a látható világon túl. Követőivel belevág a nagy kalandba, ám egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek az útjába. Sőt rádöbben, hogy egy ismeretlen kéz az emojik világának eltörlését tervezi.

 

Minimax- április 7., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Freddy minden vágya, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen és ő legyen a legfélelmetesebb vérfarkas, falkájának új vezetője. Ám a nagy átalakulás ceremónián valami balul sül el és a fiúból a világ legcukibb kis uszkárja lesz. Holdkeltéig be kell bizonyítania, hogy ő is igazi farkas, különben a falka örökre száműzi. Szerencsére új barátai a segítségére lesznek a halloweeni kalandban.

 

RTL HÁROM - április 7., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem baj, ha nyuszi vagy, csak legyenek nagy álmaid. Nyúl Péter csalódottan veszi tudomásul, hogy Bea és Thomas, a friss házasok és regényírók legújabb regényükben rosszcsontnak állítják be őt. Mivel mindenki csak lázadónak látja őt, Péter a városba szökik, ahol találkozik Barnabással, aki azt állítja, hogy ismerte Péter apját. Barnabás izgalmas világba vezeti Pétert, aki csak későn eszmél rá, hogy milyen bajba sodorta magát és a barátait.

 

m2 / Petőfi TV - április 7., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy csodaszép hercegkisasszony érkezik a királyságba, hogy az ifjú trónörököshöz menjen feleségül. A makacs lány azonban megszökik a találkozás elől, és beleszeret egy ifjú asztalosba, aki nem más, mint a herceg álruhában… Andersen kedvelt meséje nyomán.

 

Szörnyviadal

Moziverzum - április 7., 15.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy olyan világban, ahol óriás szörnyek és emberek ütköznek, a szörnyek szupersztár sportolók, és a Monster Wrestling nevű népszerű profi birkózó küzdősportban versenyeznek. Egy Winnie nevű fiatal lány menedzserként apja nyomdokaiba akar lépni, és egy Steve nevű, szerethető, esélytelen, ám gyakorlatlan szörny edzőjeként próbál tevékenykedni. Winnie azt tervezi, hogy Steve-ből bajnokot farag, hogy aztán megmérkőzhessen a regnáló bajnok Tentacularral.

 

TV2 Kids - április 7., 17.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nyuszi suliban a húsvétvárás és a varázslatos aranytojás általi új "mesternyúl" kinevezése zajlik. A mesternyulak védik a húsvéti nyuszikat, nekik köszönhetik a gyerekek a húsvéti tojást. A jelöltek között van Max is, a vagány, nagyvárosi nyuszi, aki nem igazán érzi, mekkora felelősséggel is jár ez a kitüntetett szerep. Amikor a ravaszdi rókák megint a bele akarnak rondítani a húsvéti ünneplésbe, Max bizonyíthatja, hogy felnőtt a feladathoz.

 

Madagaszkár

Moziverzum - április 7., 17.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New Yorki Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Marty-nak az elég jó sem elég jó, s hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság, és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél, és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki is rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi pályaudvaron akadnak rá Marty-ra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New Yorki aszfaltbetyároknak most aztán rá kell jönniük, hogy miképpen maradhatnak életben, a vadonban, és fel kell fogniuk, hogy mit is jelent valójában az a mondás, hogy "Nagy az Isten állatkertje!"…

 

TV2 Kids - április 7., 18.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fiatal Willy elszakad a szüleitől, amikor űrhajójuk megsemmisül a világűrben. Mentőkapszulájával egy ismeretlen, vad bolygón landol. Túlélő robotja, Buck segítségével ki kell tartania a mentőcsapat érkezéséig. Ő és a robot addig is nekivágnak felfedezni a titokzatos világot. Hamarosan találkoznak egy idegen lénnyel. Willy és Buck összebarátkoznak Flash-sel, és együtt fedezik fel a bolygót, annak állat- és növényvilágát. De útjuk számos veszélyt és izgalmat is tartogat a számukra.

 

Moziverzum - április 7., 19.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis kedvencek titkos élete folytatásában az első részben megismert Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy Kakas nevű juhászkutyát, akinek a segítségével talán legyőzheti a félelmeit. Eközben Gigi, akire indulásuk előtt Max rábízta a legkedvesebb játékát, megpróbálja kimenteni egy macskákkal telezsúfolt lakásból a szóban forgó játékot. Hógolyó szintén küldetésre indul: ő egy Hu nevű fehér tigriskölyköt akar kiszabadítani egy cirkusz fogságából.