Családi filmek vasárnapra

Vasárnapra igen jó kis rajzfilmeket hozott nekünk a tavaszi tévé, ezért érdemes lesz elé leülni, a nap bármely szakában!

Film+ - április 14., 7.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soha ne kezdj ki egy doboz keksszel! Owen szeretné megmenteni bácsikája örökségét, az egykor szebb napokat látott vándorcirkuszt, és erre egyetlen esélye egy doboz varázskeksz. Az állatformájú kekszek ugyanis egy időre állattá változtatnak bárkit, aki megeszi őket, és a családtagok segítségével a cirkusz újra sikeressé válhat. Csakhogy a varázserőre és a cirkuszra a nagybácsi gonosz testvére is igényt tart, és bármire képes, hogy megszerezze magának.

 

Paramount Network - április 14., 9.40h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki félre, megérkeztek az igazi partyállatok _ a Barnyard-i animált állatok csapata! A mulatsággal teli kaland főhőse Otis, a gondtalan tehén, aki napjait énekléssel és tánccal tölti, és azzal, hogy emberekkel szórakozzon, ezzel azonban nagy aggodalmat kelt apjában, Benben. Vad, kiszámíthatatlan és roppantul szórakoztató, egy hordányi animált kópé, akik nem hagyják, hogy hangos nevetésed egy pillanatra is alábbhagyjon!

 

Moziverzum- április 14., 11.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 2016-os A kis kedvencek titkos élete folytatásában az első részben megismert Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy Kakas nevű juhászkutyát, akinek a segítségével talán legyőzheti a félelmeit. Eközben Gigi, akire indulásuk előtt Max rábízta a legkedvesebb játékát, megpróbálja kimenteni egy macskákkal telezsúfolt lakásból a szóban forgó játékot. Hógolyó szintén küldetésre indul: ő egy Hu nevű fehér tigriskölyköt akar kiszabadítani egy cirkusz fogságából.

 

Magyar Mozi TV - április 14., 12.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A második kuflik filmben főhőseink életét ismét rendkívüli kalandok bolygatják fel. Van benne izgalmas kalózhajó csata és kufli koncert. Kiderül, mi az a máshogyoszkóp és milyen, ha Hildának pucováló rohama van. A kuflik fantáziadús világának szellemes történeteiből árad az életöröm és a játékosság, itt minden lehetséges, akárcsak a gyerekek képzeletében.

 

Végre otthon - Az ünnepekre

Minimax - április 14., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ó magára vállalja, hogy megmutassa társainak miben rejlik a karácsony öröme. Jó szándékú küldetése azonban majdnem elpusztítja a várost.

 

m2 / Petőfi TV - április 14., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Helene, a szépséges fiatal lány korán elvesztette édesapját, és Gertruddal, a mostohájával éli mindennapjait. Az asszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a lány életét, és ez csak rosszabb lesz, amikor elhatározza, hogy meghódítja a birodalom hercegét. Helene egy tündér segítségével igyekszik eleget tenni Gertrud egyre képtelenebb kéréseinek. Egy nap, amikor a herceg épp a közeli erdőben vadászik, Helene a mostohája kérésére egy palotát teremt elő a semmiből. Lassmann herceg így találkozik Helenével, aki teljesen elbűvöli, és ígéretet tesz, hogy másnap visszatér, hogy feleségül vegye. Lassmann azonban nem jön, sőt Helene hamarosan a herceg eljegyzéséről értesül. Vajon ilyen csalfa lenne a fiú, akibe beleszeretett? A lány új életet kezd, de a sors úgy akarja, hogy ők egy nap újra találkozzanak.

 

Moziverzum - április 14., 15.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad Las Vegasba utazik, hogy megtekintse Sara Lavroff régésznő bemutatóját a legújabb felfedezéséről, ami nem más, mint egy papirusz, amely igazolja, hogy létezik Midász király legendás nyaklánca, akinek az érintésétől minden arannyá változott. Ám Tad és Sara boldog találkozóját beárnyékolja a tény, hogy egy gonosz gazdag ember elrabolja a régésznőt, hogy megszerezze a talizmánt, és így végtelen gazdagságra tegyen szert. Tad világ körüli útra indul, hogy papagája, Belzoni és kutyája, Jeff, no meg csavaros esze segítségével megmentse Sarát. Hősünk eközben természetesen új barátokkal és új gonosztevőkkel is megismerkedik.

 

m2 / Petőfi TV - április 14., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Csipisz, az egér és Csiperke, a vénülő manó a lehető legkevésbé összeillő páros. Csipisz bohém cirkuszi egér, akinek egyszer csak elege lesz a bűvészből, aki nap mint nap őt varázsolja elő a cilinderből. Búcsút vesz régi barátaitól, és nekivág a nagyvilágnak. Először csak a hideg, a hó és a szél lepi meg, aztán felbukkan egy szófukar manó, egy egészen bogárszerű varázsló és iszákos barátai, Dromó, a nagy és gonosz macska, egy mindentudó hóember, és sok-sok kaland esik meg vele. Az erdő életét fenekestül felforgatja Csipisz érkezése. Hamarosan megjön a Karácsony, és itt van az a helyes egérlány, akinek rögtön megakadt a szeme a jövevényen... A fergeteges sikert aratott Macskafogó alkotójának, Ternovszky Bélának az egész estés animációs filmje remek szórakozást ígér.

 

TV2 Kids - április 14., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A film foszereploi kedves ismerosökként köszönnek vissza majd a képernyorol. Követhetjük oket kalandjaik, csínyjeik, igazán nem hétköznapi élményeik vidám cimborájaként, valamint együtt érzo szövetségeseként is! Tom Sawyer és Huckleberry Finn elválaszthatatlan barátok. Kalandvágyban, rosszaságban és fantáziában egyformán nagyszeruek. És most végre igazi veszélyek várnak rájuk…

 

Moziverzum - április 14., 18.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista _ na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét. Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket...