Családi filmek vasárnapra

A vasárnap már jelzi a holnapi óvodát, iskolát. De addig se búsúljatok, pihenjetek rá inkább egy kis üdítő tévézéssel!

Film+ - november 26., 6.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Balesetet szenved Rex, a népszerű hollywoodi kutyasztár, ejtőernyő nélkül kizuhan egy repülőgépből. Az egész filmes világ gyászolja, nem tudva, hogy óriási szerencsével, de életben maradt. A magányos eb megpróbál a gazdája nyomára bukkanni, de csak a sintérbe botlik. Menekülés közben találkozik a kis Shane-nel (Josh Hutcherson), aki befogadja a kutyát. A család hamarosan rájön, hogy nem akármilyen kutyával vannak dolguk. Különösen, amikor Shane tűzoltó apját (Bruce Greenwood) elkíséri a munkába, és egy tűzesetnél életet ment.

 

Barbie és a Gyémánt Kastély

Minimax - november 26., 8.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Barbie és Teresa meséli el nekünk Liana és Alexa tündérmeséjét, akik ketten olyannyira a legjobb barátok, hogy mindent együtt élnek át és zene iránti szeretetükben is osztoznak. Egy nap azonban a birtokukba kerül egy varázstükör, mely egy lányt rejteget és fenekestül felfordul addigi megszokott életük. Hogy megmentsék új barátjukat, Liana és Alexa egy veszélyes hajóútra vállalkoznak, hogy eljussanak a rejtélyes Gyémánt Kastélyba. A kaland próbára teszi kettejük barátságát, de az erő dala és két imádnivaló kölyökkutya segítségével a lányok bátran néznek szembe a kihívásokkal és megtanulják, hogy a barátságnál nincs nagyobb kincs.

 

Hattyúhercegnő: A zene birodalma

RTL HÁROM - november 26., 8.25h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Li herceg kiérdemli, hogy versenyzőként részt vegyen a Hattyúhercegnő zenei fesztiválján. Húga, Mei is szeretne elmenni, hogy feloldhassa az átkot, ami szerelmét, Chent sújtja. Chen szerencsesárkányként kénytelen élni, és csak napnyugtakor válhat emberré. Mei elrejtőzik a hajón, majd titokban belopózik a Hattyúhercegnő palotájába. A szépséges Odett és férje Scullyhoz viszi a szerelmeseket, hogy megtalálják az átok ellenszerét. Közben Chen és Alice hercegnő között egyre bensőségesebbé válik a viszony, ami felébreszti a hercegnő gyerekkori barátjában, Lucasban a féltékenységet.

 

Minimax - november 26., 9.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Csatlakozz Barbie-hoz három különböző videójátékban. Vajon képes lesz teljesíteni a küldetést?

 

Film+ - november 26., 10.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cody, a vagány szörfös és nem szőrös pingvin régóta dédelgetett álma végre valóra válik. A szigetre érkeznek a példaképei, akik nem csak extrém mutatványaikról, hanem féktelen természetükről is híresek. Az öt szörfös világsztár páratlan lehetőséget kínál Codynak, aki elfogadja a kihívást. Egy misztikus helyre utazhat a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait fogják meglovagolni. Ám ahhoz, hogy Cody a csapat tagja lehessen, elengedhetetlen a pingvin feletti erő és állóképesség, a gyorsaság és a csapatszellem.

 

Minimax - november 26., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie, a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik. Reggie élete örökre megváltozik, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke váratlanul meglátogatja a farmot és Felmentett Pulykává avatja. Ezzel pedig előkelő élet jár a Dávid-táborban, igény szerint tévével és sajtos pizzával. Reggie felmentettként megtalálja saját Pulyka Paradicsomát _ a helyet, ahol övé a hatalom. Egészen addig, amíg megjelenik Jake, a Pulyka Felszabadítási Front hajthatatlan alapítója és egyetlen tagja.

 

m2 / Petőfi TV - november 26., 14.30h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Mandaléna kisasszony szeretne Konrádhoz menni feleségül, de a király ebbe nem hajlandó belegyezni. Mandaléna és Konrád titokban találkoznak, de az őrség elfogja őket. A király bűntetésből hét évre a toronyba záratja a kisasszonyt. Évekkel később sikerül kiszabadulnia börtönéből, de addigra már Konrád gróf azt hiszi nem is él, ráadásul kényszerből éppen nősülni készül egy sötét múltú, gonosz özveggyel. Mandaléna állást kap a ház konyháján, és a nagy kérdés, hogy vajon összehozza-e őket a sors, és hogy felismeri-e őt a gróf az esküvője előtt.

 

RTL - november 26., 15.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lyra (Dakota Blue Richards), az árva kislány az oxfordi Jordan College neveltje, egyben egy párhuzamos világ lakója, amelyben a mindent átfogó Magisztérium sötét képviselői, az átkosok gyerekeket rabolnak. Az a hír járja, hogy az Északi-sarkon fekvő kísérleti állomásra viszik őket. Amikor Lyra legjobb barátja, Roger (Ben Walker) is eltűnik, a kislány megfogadja, hogy akár a világ végére is elmegy, hogy megmentse őt.

 

Cool - november 26., 15.35h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az árván maradt Hero bűbájos nagymamájához (Olivia Spencer) költözik, aki őszintén hisz a boszorkányokban amióta barátnőjét egy banya elvarázsolta. Hero csak rémisztő mesének képzeli az egészet, ám amikor a luxus szálloda báltermében szemtanúja lesz a boszorkányok összejövetelének, megretten. Menekülni azonban nincs ideje, mert a Főbanya (Anne Hathaway) egérré változtatja, ahogy minden gyereket, aki az útjába kerül. Az egérré változott Hero két barátjával és a nagyival elhatározzák, hogy megfékezik a boszorkányokat, akik aljas tervet szőnek.