Családi filmek vasárnapra

Elérkeztünk az adventi örömködés második fordulójához, gyújtsatok gyertyát, aztán koronázzátok meg a napot egy jó kis mozival!

Film+ - december 10., 7.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A gonosz Garmadon hadúr az uralma alá akarja hajtani Ninjagót. Hat legyőzhetetlen nindzsa, Lloyd, vagyis a Zöld Nindzsa és barátai, Cole, Koko, Jay, Kai, Zane és Nya harcba szállnak a városért. Senki sem tudja, hogy kik ők, sem azt, hogy mindannyian osztálytársak a helyi gimnáziumban, és hétköznap a középiskolások zűrös életét élik. Wu mester tanítványai igazi harcművészek, akik nem rettennek vissza még a rettegett Garmadontól sem, a suliban azonban alaposan meggyűlik a bajuk az osztálytársakkal. Különösen Lloydnak, aki nehezen tud barátokat szerezni, mivel mindenki tudja, hogy Garmadon az apja.

 

Barbie: Szuperhős hercegnő

Minimax - december 10., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap, miután megcsókolja egy varázslatos pillangó, Kara felfedezi, hogy fantasztikus erőre tett szert, amely lehetővé teszi, hogy átalakuljon Szuper Szikrává, a titkos, bűnüldöző alteregójává, aki keresztbe-kasul repkedve a királyságában készen áll arra, hogy felvegye a harcot a rosszakkal. Ám nemsokára Kara féltékeny unokatestvére elkapja a pillangót, és maga is átalakul Kara szuperhősének gonosz párjává, Sötét Szikrává.

 

Paramount Network - december 10., 8.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Wilbur új pajtába költözik, összebarátkozik egy furcsa teremtménnyel, Charlotte-al, a pókkal. A barátságuk hatására a körülöttük lévő állatok közel kerülnek egymáshoz, mint egy kis család.

 

Moziverzum - december 10., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt _ aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra _ két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

 

RTL HÁROM - december 10., 11.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A pirospozsgás vidám kismalac fürdik a dicsőségben, miután kutyákat is megszégyenítve megnyerte a helyi juhászversenyt. Arthur gazda (James Cromwell) visszautasít minden ajánlatot Babe megvételére. Sajnos azonban súlyosan megsérül munka közben. Felesége, Esme (Magda Szubanski) nem bírja továbbvinni a farmot. A bankok könyörtelenül be akarják hajtani adósságaikat. Esme kénytelen a nagyvárosba utazni, hogy rendezze a farm sorsát. Babe és Esme az egyetlen olyan szállodába mennek, ahol háziállatokat is befogadnak. A környékbeli lakók azonban éppen akkor elégelik meg az állatokat és elszállíttatják őket. Babe elmenekül és megpróbál újdonsült kis barátai kiszabadításában segíteni.

 

Rango

Paramount Network - december 10., 11.50h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Készülj a tangóra Rangoval, melyet a kritikusok sem tudtak szó nélkül hagyni: "ilyet még soha nem láttál" (Peter Travers, Rolling Stone). Rango egy dilis kaméleon, aki egy vad kisvárosba kerül, ahol égető szükség van egy hősre. A frissítően eredeti, látványos animációs film "nagyon szórakoztató" (Betsy Sharkey, Los Angeles Times).

 

Minimax - december 10., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mi más vágya lehet egy kedves özvegyasszonynak aki magányosan él, minthogy egy apró gyermeket kapjon születésnapjára? A hatalmas varázsló teljesíti ezt a kívánságát, és Pöttöm Pannával ajándékozza meg az asszonyt. A baj csak az, hogy korábbi társa féltékeny lesz a jövevényre, ezért szövetkezik a varangyos békával, hogy rabolja el a gyermeket. Pöttöm Pannára rengeteg új barát és kaland vár az úton, amíg a mocsáron keresztül hazaér a kedves özvegyasszonyhoz. Szeretnél részese lenni a kalandjainak? Tarts velünk a Minimax műsorán!

 

m2 / Petőfi TV - december 10., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az öreg molnár meghal, és csekély vagyonát szétosztja a három fia között. A legnagyobb a malmot kapja, a középső a szamarat, Hans, a legkisebb pedig a család macskáját, Minkust, a kandúrt. Szegény Hans nagyon szomorú, és nagyon meglepődik, mikor a macska beszélni kezd hozzá…

 

TV2 Kids - december 10., 16.40h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, a Mikulás csupán egy apró műhellyel és pár manóval végezte áldásos tevékenységét. Több ezer év alatt, ahogy a karácsony egyre inkább kinőtte magát, Mikulás arra kényszerült, hogy újításokat vezessen be. A Nagyszakállú legeszesebb manói _ egy Mikitech-nek hívott cégbe tömörülve _ új eljárásokat fejlesztenek ki: egy hologramot, mely elrejti az Északi sarkot és egy időgépet, melynek segítségével Mikulás meg tudja látogatni az összes otthont egy este leforgása alatt és így leszállíthatja a játékokat a gyerekeknek szerte a világon. Bernát manó arról álmodik, hogy egy szép napon csatlakozhat a Mikitech-hez, ám a sorsa egyelőre az, hogy a rénszarvasok istállóját takarítsa nap mint nap. Azonban minden év karácsony estéjén a Mikitech minden manónak esélyt ad arra, hogy bemutassa saját találmányát és így csatlakozzék a manók élcsapatához. Most pedig eljött Bernát manó ideje, ugyanis amikor gonosz Nevil rájön, hogy a Mikulás egy időgép segítségével utazik, megpróbálja megszerezni azt. Bernát mindenre elszántan próbálja menteni a karácsonyt és persze a Mikulást, de mentőakciója épp ellenkezőleg sül el, véletlen visszautazik az időbe.

 

Moziverzum - december 10., 17.25h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedd, a kalandvágyó papagáj egy tenyérnyi szigeten él vidám barátaival. Az aprócska madár minden alkalmat megragad arra, hogy bizonyítsa társainak, létezik egy másik világ is a szigetükön túl, amit egy napon ő is be fog járni. Egyszer azonban szörnyű vihar tombol a térségben, ami egy hajóroncsot sodor a partra, benne Robinson Crusoe-val, és annak hű barátjával, Aynsley-vel. A szigetlakók eleinte félelemmel fordulnak a jövevényekhez, azonban hamar befogadják őket. Ezt követően Crusoe igyekszik igyekszik létrehozni egy menedéket az újdonsült barátai segítségével abban a reményben, hogy egy nap majd eljönnek érte. Hőseink dolgát azonban nem csupán a nomád körülmények, hanem egy ádáz macskapáros is rendre igyekszik megnehezíteni.

 

m2 / Petőfi TV - december 10., 18.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer három nővér. A két idősebb rendetlen és csúf volt, de a legfiatalabb, Aninka aranyos és csinos. Ebben a Hamupipőke mesében a gonosz testvérek folyton dolgoztatták Aninkát, szolgaként bántak vele. Aninka egyszer talált egy madártollat. Kisimította, megcsókolta és a tollból hercegfiú varázsolódott elő. A herceget bosszúból egy gonosz boszorkány változtattá madártollá, mert nem akarta őt feleségül venni. Vitek és Aninka varázslatosan egymásba szerettek. De a két nővér rájött, hogy Aninkának van valakije és összetörték a madártollat, így a herceg eltűnt. Aninka pedig világgá megy, hogy megtalálja az ő hercegét ... (Aninka énekhangja Andrádi Zsanett)

 

Moziverzum - december 10., 19.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New Yorki Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Marty-nak az elég jó sem elég jó, s hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság, és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél, és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki is rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi pályaudvaron akadnak rá Marty-ra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New Yorki aszfaltbetyároknak most aztán rá kell jönniük, hogy miképpen maradhatnak életben, a vadonban, és fel kell fogniuk, hogy mit is jelent valójában az a mondás, hogy "Nagy az Isten állatkertje!"…