Csúnyán beégett Tarantino miatt egy Szerencsekerék-játékos

Úgy tűnik, ez az egykori NFL-játékos nem hallott még a kultrendezőről. Egy betű hiányzott csak QT nevéből, mégsem találta ki.

Az amerikai Celebrity Wheel of Fortune egyik legutóbbi adásába korábbi NFL-játékosokat hívtak meg játékosnak, és hát a végeredmény

nem bizonyult nagy elmebajnokságnak.


Rashad Jennings, Marcellus Wiley és Jared Allen közül főleg az előbbi tett tanúbizonyságot hatalmas butaságról (vagy hatalmas pechről, lámpalázról?), akinek a „DRIVING TO RENO WITH _UENTIN TARANTINO” feladványt kellett kitalálnia.


Ahogy látszik, a mondatból már csak egy betű hiányzott, erre Jennings képes volt egy P-t választani, azaz szerinte úgy néz ki a helyes megfejtés, hogy

„driving to Reno with Puentin Tarantino”.

A ’puenting’ egyébként spanyolul a bungee jumpingot jelenti, szóval hanyagul ejtve létezhet olyan szó (ha nem is angolul), hogy ’puentin’, de ennek így akkor sincs semmi értelme. Szegény Quentin Tarantino pedig biztos azt gondolta, hogy nincs olyan amerikai, aki még nem hallott róla! Jennings mindenesetre ezzel a húzásával bevonult a történelmi léptékű bakizók közé.


(via Uproxx)

 

Tudja, hol szeret a cápa...

Vicces pillanatok a legismertebb tévés vetélkedőkből

„Hatos... f*szt, kilences!” – Összeszedtünk néhány kínos vagy csak simán vicces pillanatot a legismertebb tévés vetélkedőkből.

Tovább