Drága örökösök-különkiadással jelentkezik a The Floor, műsorváltozás is lesz miatta

A hétköznaponként jelentkező vetélkedő kivételesen most vasárnap is adásba kerül – nem is akárkikkel a játékosok között.

Május 6-án debütált a The Floor – Csak egy maradhat az RTL-en (kritikánk az első adásról itt). A hétköznaponként jelentkező vetélkedő azonban május 19-én, e hét vasárnap is képernyőre kerül, ugyanis egy Drága örökösök-különkiadással jelentkezik.

Ezzel párhuzamosan pedig a csatorna a következő műsorváltozás mellett döntött. A Cápák között aznap a megszokott időpontban, 19:25-kor indul, viszont a reklámokkal együtt számított adásideje a tervezettnél 15 perccel rövidebb lesz. Ezért az üzleti realityt követően a The Floor különkiadása a kiírt időponthoz képest negyedórával hamarabb fog kezdődni, azaz 21:10 helyett már 20:55-től élvezhetjük.

 

Kritikánk a vetélkedő első adásáról

The Floor - Általános iskolai szintű feladatokkal nyitott az RTL új vetélkedője

Nemcsak a feladatok túl egyszerűek, a játékosok is túl óvatosak. Az óvatosság jelen esetben azt jelenti, hogy hőseink rendre elkerülik a veszélyes párbajokat, ami jó taktika a játékosoknak, mérsékelt izgalom a nézőknek.

Tovább


A Szujó Zoltán műsorvezetésével látható The Floor Drága örökösök-különkiadását követően Az Amazonas kincse című akciófilm is korábbi időpontba kerül. A Dwayne Johnson, Seann William Scott és Christopher Walken főszereplésével készült produkció 22:05 helyett 21:55-től lesz látható az RTL-en.

A hosszú hétvége további napjain nem lesz műsorváltozás a csatornán.


(via Sorozatwiki)