Dzsudzsák Balázs várva várt bejelentése egy pofátlan reklám

Magyarország egyik legnézettebb műsorában olyan jelöletlen termékelhelyezést toltak le, ami felér egy öngóllal.

Történt ugyanis, hogy vasárnap több médiumban megjelent: Dzsudzsák Balázs valami báger nagy bejelentést fog tenni a Tények Plusz című műsorban. Ehhez tudni kell, hogy Dzsudzsákot még májusban cserélték le, mivel eltört a karja. A DVSC csapatkapitánya a meccs közben, de nem a meccs miatt sérült le: kissé túlhevült benne a gólöröm, amikor a nézők elé rohant ünnepelni. Egy óvatlan pillanatban megcsúszott, elesett és már meg is történt a baj. A focistának eltört a csuklója, és egy titánlemezt tettek be neki, ami rögzíti a csontokat, és egész életére benne marad. Dzsudzsák szerencsésnek tartja magát, hogy nem a lába tört el, de a Tények Plusz szerint másban is szerencséje volt, ugyanis egy magyar fejlesztésű kollagénpor segítette a felépülésben.

Forrás: TV2

 

Eddig a magazinműsor informatív része,

ami ezután jön, az nettó termékelhelyezés, mindenfajta jelölés nélkül.

Megjelenik Dr. Magyar Mátyás, a Fájdalom Ambulancia alapítója, és hosszan ecseteli a Seven Sekina nevű cég termékeinek jótékony hatását. Akit érdekel, ez egy magyar innováció, a termékek alapja pedig egy óceáni gyöngypor. Étrend-kiegészítők és kozmetikai cuccok egyaránt megtalálhatók a kínálatukban. A focista által is használt, mint megtudtuk, almás ízű por hatására állítólag jobb lesz a frissen képződött csont minősége, ám a gyógyulási idő nem rövidül le.

De nem is ez a legjobb a videóban, hanem az az ellentmondás, ami a narrátor és Dzsudzsák szövege közt feszül. Figyeld csak!

A narrátor igyekszik minél több jót és szépet mondani erről az alma ízű porról:

„Az eredmények pedig magukért beszélnek: Dzsudzsák Balázs szinte rekordot döntött a speciális kollagénporok fogyasztásának köszönhetően.”

Majd megszólal Dzsudzsák:

„A műtét után egy héttel már pályára léptem, szóval azt már soha nem tudjuk meg, hogy ez annak is köszönhető, hogy ilyen gyorsan felszívódik ez a por bennem, és ekkora nagy hatással van a csontra valamint a gyógyulásnak a fejlődésére.”


(via TV2)