Elképesztő eredménnyel zárult Istenes Bence és Rácz Jenő gigászi bunyója

Nagy meglepetéseket hozott a Sztárbox első elődöntőjének legjobban várt összecsapása.

A Sztárbox 2023 legnagyobb meglepetése. Nézettségben erős gyomrost adott a konkurenciának, és vitathatatlan, hogy ez ömlik mindenhonnan. 

Bedurvult a Sztárbox, megvannak az elődöntők párosításai

Az adás végére kialakult a két elődöntő mezőnye is.

Tovább

 

Mióta Istenes Bence pontozással megverte Schobert Norbert Jr.-t, majd kiszólt a ring mellett szurkoló Rácz Jenőnek, hogy "tudom ám, hogy azzal kürtölted tele az RTL-t, hogy szívesen megvernél, úgyhogy sok szeretettel várlak itt a ringben:" vagy valami ilyesmi. Csak az élő show miatt nem volt ennél kocsmaibb hangvételű, kicsit mivan-mivan-mivan stílusú a beszólás. Ez az üzengetés aztán addig fajult, hogy elhozta az igazi clickbait mennyországot a bulvársajtónak. Egy elkeveredett rasszista komment került az online szurkálódásba. 

A lényeg, hogy a legutóbbi egy hét tényleg már csak erről szólt. Meg arról, hogy az ájultra vert Kabát Peti jól van-e, és a séf lelkét mennyire viselte meg, hogy így elintézte a jóbarátját. 

Mi köze a Sztárboxnak a Rocky-filmekhez?

Hogy repült ki Fekete Pákó a ringből VV Indián ütésétől? Miért is óriási biznisz, ha celebek gyepálják egymást és ezt adja a tévé?

Tovább

 

A Sztárbox várva várt összecsapását, a gigászok csatáját megelőzte még Berki Mazsi és Janicsák Veca bunyója, amit a kemény és rágós Berki, a Gumi Mazsi nyert pontozással. És jött a nehézsúlyú versenyzők közül Brasch Bence és Szegedi Fecsó. Ez a meccs kiütéssel végződött. Fecsóra kellett rászámolni, aki nagyon csúnyán belenézett egy bitang jobbosba egy kikényszerített, kötélhez szorított közelharcban. 

És akkor eljött az igazság pillanata, amikor végre nem számított semmi, csak a pontos fedezék, az ütések, a bal csapottak, a testre mért bombák. 

1. menet. Lábmunkában erősen dolgoznak a srácok. Ide-oda pattog a séf és a médiacsászár is, aztán elkezdik sorozni egymást, majd jön egy erős "összeölelkezés", fojtás. A bíró ordít, hogy álljanak le. Érződik, hogy  mind a két fél be van gőzölve. Megy az arcoskodás, a bátor kimosolygás a másikra. 

2. menet. Jenő lendületesen érkezik, de Bence eltáncol, aztán mintha ész nélkül soroznák egymást. Felütések szállnak el a levegőbe, de be is találnak az ütések, a kérdés, hogy meddig tart a lendület, kinek vannak pontosabb találatai. A menet végére kemény pofonok és gyomrosok találnak gazdára mind a két oldalon.

3. menet. Bence talán egy kicsit pankrációsra vette a figurát, amikor Jenőt a kötélnek lökte lendületből, majd nekifutásból - szinte a levegőbe felugorva - kezdte volna el püfölni, de jött a bíró, aki leállította a küzdelmet, mert leesett a mikroportja. Aztán megint egymásnak mentek. Nem annyira tiszta ez a játék, ez a menet inkább ilyen dühös, kicsit Bud Spencer stílusú box. 

4. menet. Csodálatos mérkőzés, két ragyogó férfi között, mondja a kommentátor. Rácz Jenő keményen állja az ütéseket, de Kokó szerint is elfogyott belőle az erő. Kicsit sok már itt az ölelkezés, de attól a düh még ott van egy-két eleresztett paraszt lengőben. Aztán sikerül elnyújtani a menet végéig egymás kóstolgatását, így jön a pontozás.

Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapása véget ért. A mérkőzés győztese:

Rácz Jenő

A meccs utáni nyilatkozatok jönnek, amikor Rácz Jenő magára vette a ringben elkövetett mocskosságot is, de ilyen a box.

Ezzel szemben Bence egyből azzal kezdi, hogy Jenő ordenáré dolgokat mondott a meccs közben, ezért nem fogott vele kezet, amikor ellenfele kezét emelték a magasba. Érződik, hogy ez az ügy még nincs lezárva. Majd a második évadban ez egy nagyon jó visszavágó lehet.