Érdekes arcok szerepelnek Az ifjú pápa folytatásában

Sharon Stone és Marilyn Manson is benne lesz a Jude Law főszereplésével készült sorozat második évadában, Az új pápában.

Már csak néhány hét, és kezdődik Manson új, Rob Zombie-val közös turnéja, a Twins of Evil: Hell Never Dies Tour – mielőtt azonban az énekes közelebbi kapcsolatba kerülne az Ördöggel, Istenhez fog közel kerülni, mivel lesz egy vendégszereplése Az ifjú pápa közelgő folytatásában, a jelenleg készülő Az új pápában.

Ahogy arról korábban már írtunk, Az új pápa címszereplője John Malkovich lesz, azaz nem az első évad szoros folytatásáról van szó, hanem egy antológiaszériáról, amelynek a második szezonja új karaktereket mozgat, és új cselekményt indít el. Érdekes azonban, hogy Az új pápában is visszatér Az ifjú pápa főhőse, Lenny Belardo, Jude Law alakításában.

Azt még sajnos nem hozták nyilvánosságra, Manson pontosan milyen karaktert fog játszani, de a sajtófotó alapján nem a széria vallásos hőseinek táborát erősíti. Ahogy Az új pápában szintén megjelenő Sharon Stone sem, aki a promófényképen a teljes pápai díszben pózoló Malkovich mögött áll elegáns, de polgári ruhában.

Az első képek nyilvánosságra hozatala mellett azonban sajnos sok mindent még nem közölt a műsort sugárzó HBO, így még nem tudni, mikor kerül adásba Az új pápa. Az említetteken kívül egyébként az új évadban Ulrich Thomsen dán színész (Születésnap, Ádám almái) is szerepel.


(via Consequence of Sound)