„Erre a szerepre születtem” – mondta a 72 éves Kathy Batesszel közös szexjelenetéről Macaulay Culkin

A Reszkessetek, betörők! egykori sztárja mindezt az Amerikai Horror Story közelgő tizedik évadában fogja előadni.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd (Carrie Fisher lánya), Evan Peters és Finn Wittrock oldalán Culkin is szerepet kapott a Ryan Murphy fejéből kipattant antológiasorozat következő évadában.

Murphy előző munkáját, a Hollywood című szériát még csak most mutatta be a Netflix, és az alkotót ennek kapcsán kérdezgette az E! News – szerencsére a sorozatpápa emellett az Amerikai Horror Storyról is mesélt, méghozzá elég vad dolgokat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#AHSSeason10

Ryan Murphy (@mrrpmurphy) által megosztott bejegyzés,

Murpy elmondta, hogy nemcsak a Reszkessetek, betörők!-ben szerette Culkint, de a felnőttkori és közelmúltbeli munkáit is bírja, és tudta, hogy egy ideje már nem dolgozott, ezért megkereste egy szereppel. „Szóval van ez a teljesen beteg szerep. (…) Nem szeretem, amikor a színészek elolvassák a dolgokat, inkább én adok elő nekik egy kis pitch-et. Így hát neki is elmondtam, mi ez a karakter,

és beszéltem arról az őrült, erotikus szexjelenetről, amit Kathy Batesszel kell megcsinálnia…
Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images és Alberto E. Rodriguez / Getty Images

 

Ő meg némi szünet után azt válaszolta: »Ez úgy hangzik, mintha egyenesen erre a szerepre születtem volna.« Szóval rögtön utána alá is írta a szerződést” – mesélte Ryan Murpy, akinek a Hollywoodon és az Amerikai Horror Storyn kívül olyan sorozatokat köszönhetünk, mint a Kés/alatt, a Glee – Sztárok leszünk!, a Viszály vagy az American Crime Story. Az eredeti tervek szerint a horrorszéria tizedik évadát már az ősszel bemutatta volna az FX csatorna, de a koronavírus miatt valószínűleg idén már nem láthatjuk.


(via NME)