Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Az év utolsó szerdáján is maradj hű a tévédhez!

Charlie angyalai - Film+, december 27. szerda, 21h

Sabina (Kristen Stewart), Elena (Naomi Scott) és Jane (Ella Balinska), a három angyal a titokzatos Charlie-nak dolgozik, akinek biztonsági ügynöksége nemzetközi méretűre duzzadt és szerte a világon ma már több Bosley (Patrick Stewart) irányítja a megbízásokat. De elég csak egy olyan Bosley, aki átáll a másik oldalra, és a világ újra veszélybe kerül.

 

A diktátor - Paramount Network, december 27. szerda, 21h

BETILTOTT ÉS NEM MINŐSÍTETT. Amit a moziban nem láthatott! Milyen az, ha a világ legszörnyűbb diktátora Amerikába látogat? A Borat alkotói és sztárja fergeteges vígjátékkal örvendeztetik meg. A New Yorkban ragadt, hatalmától megfosztott Aladeen (Sacha Baron Cohen) arra kényszerül, hogy legnagyobb rémálmát élje meg, az amerikai álmot. Készüljenek fel az arcizomfájdító röhögésre a fergeteges és szemérmetlenül vicces vágatlan verzióval és az eddig sosem látott felvételekkel.

 

Az utolsó műszak - AXN, december 27. szerda, 21h

Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) és Mike Zavala (Michael Peňa) tartják magukat az esküjükhöz, amely szerint ""szolgálnak és védenek"", és acélos szövetséget alakítottak ki annak érdekében, hogy a műszak végén mindketten épségben hazatérhessenek. A rendőrpáros tagjai már rég megtanulták, hogy miközben Los Angeles utcáin járőröznek, egymáson kívül semmiben sem lehetnek biztosak. A riasztásról riasztásra élő zsaruk között őszinte és viccelődéstől sem mentes barátság szövődött, és mindketten tökéletesen tisztában vannak vele, hogy amikor veszélyes szituációkban kell helyt állniuk, bármelyik pillanatban életüket veszthetik.

 

Sokkal több mint testőr 2. - Mozi+, december 27. szerda, 21h

A világ leghalálosabb párja _ a testőr Michael Bryce és a bérgyilkos Darius Kincaid _ újabb életveszélyes küldetésen vesz részt. A még mindig engedély nélküli és ellenőrzés alatt álló Bryce-ot Darius még kiszámíthatatlanabb felesége, a hírhedt nemzetközi szélhámos Sonia Kincaid kényszeríti akcióra. Miközben Bryce-t a két legveszélyesebb védence a szakadék szélére sodorja, a trió egy globális összeesküvésbe keveredik, és hamarosan szembesülnek vele, hogy csak ők állnak Európa és egy bosszúszomjas őrült között. A mókás és halálos káoszhoz csatlakozik Morgan Freeman is, mint _ nos, ez majd kiderül...

 

Bérgyilkosék - Filmcafe, december 27. szerda, 21h

Spencer egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt személyében. A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30. születésnapjáig, amikor rádöbbennek, több millió dolláros vérdíj van a fejükre kitűzve, és ami még rosszabb, a potenciális gyilkosok valószínűleg már évek óta figyelik őket. Bárki lehet az ellenségük: szomszédaik, barátaik, a fűszeres vagy akár a barátságtalan öregember az utca túlsó felén.

 

Hannibal - Moziverzum, december 27. szerda, 21.10h

A világ legrémesebb gonosztevője, Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) megszökött és Firenzében éli a jómódúak boldog életét. Egyik áldozata, az emberi roncsként vegetáló milliomos, Mason Verger bosszúra éhesen kutatja a vérszomjas doktort. Egy tanú felbukkanását követően ismét remény nyílik rá, hogy elfogja Lecter-t, akit azonban csak egyetlen személy tud Amerikába csalogatni: Clarice Starling FBI-ügynök. Ha sikerül őt rávenni arra, hogy újra az emberevő pszichológus nyomába eredjen, Hannibal végre előjön rejtekhelyéről, hogy befejezze a halálos játékot...

 

Csillagközi invázió 2. - A szövetség hőse - AMC, december 27. szerda, 22.05h

Néhány évvel azután, hogy Doogie Howser csapatával túlélte a rovarok csillagközi invázióját, a félelmetes rovarfaj újabb terjedési módot talált. Testről-testre költöznek, átvéve a test gazdájának eredeti személyiségét. Doogie maroknyi csapatával útrakel, hogy a titok végére járjon. A távoli bolygón egy elhagyatott őrhelyet talál, amelynek egyetlen túlélő lakója maradt, Dax. A kiváló katonát lefokozták és börtönre ítélték felettesei, majd mindenki kihalt mellőle. A katonák összefognak, hogy közös erővel szorítsák vissza az újult erővel támadó rovarokat...

 

Harry Brown - Film Mánia, december 27. szerda, 22.40h

A nyugdíjas Harry Brown London egyik rossz hírű kerületében él. Nemrég halt meg a felesége, azóta egyhangú életét csak a sör és a barátjával folytatott sakkpartik dobják fel. Ezen túl más nem érdekli, így az sem, hogy a környéken elharapózott az erőszak, a kábítószeres bandák rettegésben tartják az utcákat. Harry barátja, Leonard is a bűnözők célkeresztjébe kerül. Állandó zaklatásuk elől a rendőrségtől kér védelmet, sikertelenül. Leonard meggyilkolása kizökkenti Harryt a közönyéből. Az egykori tengerészgyalogos elhatározza, hogy rendet tesz a környéken.

 

Torta - Paramount Network, december 27. szerda, 22.50h

A sikeres kokaindíler visszavonultan él, de a szerelem és egy nemzetközi terjesztőhálózat visszacsábítja a drogcsempészés világába.

 

Féktelen harag - Viasat Film, december 27. szerda, 22.55h

John Milton (Nicolas Cage) lányát lemészárolta Jonah King (Billy Burke), a szektavezér, az unokáját pedig fel akarja áldozni holdtöltekor, hogy beteljesítse küldetését. Milton meghalt, de most visszatér a túlvilágról, hogy megbosszulja lánya halálát, és megmentse a gyermekét. A pokolból kitörve Milton egy tűzvörös, felturbózott sportkocsival száguld, Piperrel (Amber Heard), a dögös pincérnővel az oldalán. Zsaruk és bűnözők üldözik őket, és a sátán zsoldosa, a Könyvelő (William Fichtner), akinek az a feladata, hogy visszavigye Miltont a pokolba. A férfinak három napja van, hogy megtalálja és megmentse az unokáját.

 

Defekt - Magyar Mozi TV, december 27. szerda, 23h

A fiatal nyomozónak meggyőződése, hogy összefüggés van három nő eltűnésének körülményei között. Kiszámítja a következő lehetséges bűncselekmény idejét és helyét, és lesbe áll. A potenciális áldozat pedig már beült a Trabantjába…

 

Részeges karatemester 2. - AXN, december 27. szerda, 23.15h

Néhány mindenre elszánt bűnöző nagyszabású csempészhálózatot épít ki Kínában. Bármit kicsempésznek az országból, amiért megfizetik őket. Egy gátlástalan, semmitől vissza nem riadó angol konzul kihasználja a lehetőséget, és a helybeli tisztviselők mohó közreműködésével megpróbálja kicsempészni a koronaékszereket az országból. Csak egy valakinek, a legendás hősnek, Wong Fei-hungnak (Jackie Chan) van elegendő bátorsága ahhoz, hogy szembeszálljon az ősi kultúrát sem tisztelő bűnözőkkel.

 

Szellemirtók - Film+, december 27. szerda, 23.40h

Erin Gilbert (Kristen Wiig) szeretne elismert tudós lenni, ám amikor egykori társa, Abby (Melissa McCarthy) piacra dobja közösen írt könyvüket a paranormális jelenségekről és a szellemek létezéséről, pillanatok alatt az utcán találja magát. Azonnal Abby felkutatására indul, aki gőzerővel dolgozik az új szellemirtó projekten kissé őrült kollégájával, az atomfizikus Jilliannel (Kate McKinnon), és a szépfiú asszisztenssel, Kevinnel (Chris Hemsworth). Szó szót követ, és Erin azon kapja magát, hogy a csapat tagja lett Patty (Leslie Jones), a nagyszájú építőmunkással együtt. Épp időben, ugyanis Manhattanben a gonosz szellemek sikeresen megnyitják az átjárót, és az egész várost elárasztják a fura jelenségek. Ugyan a város vezetése végig tagadja a létezésüket, titokban felkérik a szellemirtókat, hogy feltűnés nélkül állítsák meg a közelgő apokalipszist.

 

Látlak - Moziverzum, december 27. szerda, 23.40h

A tizenhat éves Ronnie Calder (Bella Thorne) minden nap az édesapjával reggelizik – egész pontosan az édesapja "maradványával", vagyis amolyan kísértetével. A férfi ugyanis több millió másik, Amerika középnyugati részén élő emberrel együtt tíz évvel korábban meghalt, amikor egy szigorúan titkos kormányzati laborkísérlet katasztrófával zárult. Miután egy ismeretlen kísértet zaklatni kezdi Ronnie-t – ráadásul olyan, látható hatást gyakorol a fizikai világra, amilyenre elvileg nem is lenne képes –, a lány egy megbízható tanárjától, Mr. Bittnertől (Dermot Mulroney) kér segítséget és tanácsot. Mivel azonban nem elégíti ki a férfi magyarázata, Ronnie összeáll egy osztálytársával, Kirkkel (Richard Harmon), a rejtélyes múltú, magányos farkassal, hogy kiderítse, mit akarhat tőle a kísértet. Válaszokat keresve elutaznak a chicagói laborbaleset helyszínére, ahol szemtanúi lesznek, amint néhány kísértet újrajátszik egy vérfagyasztó gyilkosságot. Ronnie-ék aztán friss felismerések birtokában visszatérnek a lány fagyos külvárosi házába, hogy szembeszálljanak a meggyötört gyilkossal, aki Ronnie életére tör.

 

Anna - TV2, december 27. szerda, 23.50h

Egy nő, akiben számtalan nő lakozik, de sosem lehet tudni, pontosan hány darabból áll… pont, mint egy orosz matrjoska baba. A könyörtelen bombázó, Anna Poliatova nem csak hihetetlenül szexi, szuperintelligens, de kíméletlen harcos is. A legprofibb kormányzati bérgyilkosnő tökéletes álcáival az ujja köré csavarja az elit bűnözőket, gengsztereket, politikusokat, hogy aztán szemrebbenés nélkül végezzen velük. A kérdés csak az, mi motiválhat egy ilyen titokzatos nőt, aki halálosan veszélyes játszmát űz mindenkivel…

 

Távozz tőlem, Sátán! - AMC, december 27. szerda, 23.50h

Aki New Yorkban rendőr, az nap mint nap találkozik a bűn és gonoszság minden formájával. Sarchie (Eric Bana) azonban képtelen hozzászokni ahhoz a sok fájdalomhoz, amivel szolgálatban kénytelen szembenézni. Most egy egészen különös gyilkosságsorozat ügyében kénytelen nyomozni. A megmagyarázhatatlan és megmagyarázhatatlanul kegyetlen gyilkosságok felzaklatják, és a szolgálaton kívüli óráit is tönkreteszik: pedig azokat a kislányával és gyönyörű feleségével szeretné tölteni. Amikor már úgy érzi, beleőrül az egyre csak ismétlődő esetekbe, találkozik egy pappal, aki nem hord reverendát, és legalább olyan kemény figura, mint egy New York-i zsaru. És azt állítja, tudja, mi áll a borzasztó bűncselekmények hátterében.