Ezeket a filmeket ajánljuk vasárnapra

Ha pihenős vasárnapot terveztél, akkor nincs más dolgod, mint hogy elhelyezkedj kényelmesen, és kiválaszd az ajánlatunkból a neked tetsző filmet, és bekapcsold a tévét.

Kémek a szomszédban - Mozi+, február 27. vasárnap, 11h

Új szomszédok költöznek Gaffney-ék mellé a külvárosban. Tim könyveket ír, és üvegszobrokat készít, míg Natalie média-tanácsadó, gasztro-blogger és a Sri Lanka-i árvák megmentője. Hamarosan összebarátkoznak velük, nem sejtve, hogy a szomszédok nemzetközi kémek...

 

Dumplin' - Így kerek az élet - TV2, február 27. vasárnap, 13h

Az egykori szépségkirálynő (Jennifer Aniston) folyamatosan kritizálja plusz méretű tizenéves lányát, Dumplin-t, aki azonban nem sokat ad a szavára. Munkát vállal a helyi gyorsétkezdénél, ahol találkozik egy szexi magániskolás sportolóval. Dumplin nem lepődik meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de azon már igen, hogy a dolog kölcsönös. Ahelyett, hogy ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd önmagában. Végül úgy dönt, tiltakozásul anyja látszólag felszínes és csak a külcsínre adó világa ellen, úgy szerzi vissza önbizalmát, hogy megteszi a legrémisztőbb, ám egyben nagyon bátor és vicces dolgot: jelentkezik a városi szépségversenyre. Legnagyobb meglepetésére mások is követik példáját és csatlakoznak a tűsarkú forradalomhoz...

 

A sóher - Mozi+, február 27. vasárnap, 13.10h

Francois életét születésétől fogva egyetlen dolog határozza meg: a spórolás. Az anyai jó tanácsot tökélyre fejlesztette, s miközben euró százezrei vannak a bankszámláján, lejárt szavatosságú ételeket fogyaszt, továbbá mindenről leszokott, ami költséges, s úgy általában pénzbe kerül. Még a barátnőjével is szakított a születésnapja előtt, hogy ne kelljen ajándékot venni neki. Nem csoda, hogy a szomszédjai, és munkatársai ki nem állhatják, és barátai sincsenek. Idegesítő takarékoskodását egy nap a váratlanul beállító, sosem látott lánya zavarja meg, akiről kiderül, hogy egy lejárt szavatosságú óvszer gyümölcse. A tinédzser ráadásul megtestesíti mindazt, ami ellen Francois egész életében küzdött: megjelenésével így feltartóztathatatlanul elszabadulnak a költségek...

 

Keménykalap és krumpliorr - Duna Tv, február 27. vasárnap, 14.10h

Az állatkertből kismajmokat lopnak el. A Vadliba őrs tagjai szövetkeznek az eltűnt állatok felkutatására, megpróbálják rendbe hozni, amit a felnőttek elrontottak. A nyomozás során állandóan az elátkozott fagylaltos, Bagaméri keresztezi az útjukat, aki csellel, szeretne hozzáférni az ellopott majmok kézre kerítéséért beígért jutalomhoz. További értetlen, álomszegény felnőttek kerülnek a gyerekek útjába, akik sok mulattság közepette folytatják a munkát... A filmben nyújtotta egyik legemlékezetesebb alakítását Lópici Gáspár szerepében a nemrég elhunyt, felejthetetlen színész, Szilágyi István.

 

Csillagpor - Paramount Network, február 27. vasárnap, 14.15h

"Cselszövő hercegnő, gonosz boszorka, repülő kalózok, tiszta szívű hős, mindez egy mesebirodalomban. Mi kellhet még?" _ áradozik a Today kritikusa Gene Shalit a Csillaporról, a Claire Danes, Michelle Pfeiffer és Robert De Niro főszereplésével készült kalandfilmről. Szíve választottjának (Sienna Miller) Tristan (Charlie Cox) megígéri, hogy elhoz egy hullócsillagot. Elindul hát szerencsét próbálni, és kalandjai során rájön, hogy a csillag nem más, mint egy mennyei szépség, Yvaine (Danes). Amikor Lamia (Pfeiffer), az öreg banya, megpróbálja ellopni Yvaine fiatalságát, Tristan minden erejével a védelmére kel. Ez a páratlan, bűbájos tündérmese mindenkit megkacagtatva bizonyítja a szerelem erejét.

 

Kegyetlen bánásmód - Filmcafe, február 27. vasárnap, 14.40h

Miles Massey nagymenő Los Angeles-i válóperes ügyvéd. Sikerei csúcsán van: lenyűgöző az ügyfélköre, a pereit nagy arányban nyeri, a szakmában tisztelik, sőt, még egy kikezdhetetlen házasság előtti szerződést is elneveztek róla. Az élete mégis üres és unalmas. Miles ezért új kihívásokat keres. Ez pedig a gyönyörű Marylin Rexroth személyében érkezik, aki Miles egyik ügyfelének leendő ex-felesége, és egy magánnyomozó segítségével ki akarja forgatni a dúsgazdag férjét a vagyonából. Miles meghiúsítja az akciót, ám a nő nem hagyja annyiban a dolgot, ráadásul veszedelmesen csinos.

 

Mindenképpen talán - TV2, február 27. vasárnap, 15.30h

Will Hayes, a harmincas manhattani apuka épp egy válás közepén jár, amikor tízéves kislánya, Maya _ egy iskolai felvilágosító óra hatására _ faggatni kezdi őt a házassága előtti életéről. Maya persze mindent tudni akar arról, hogy a szülei hogyan ismerkedtek meg, és hogyan szerettek egymásba. Will végül is kötélnek áll, de egy feltétellel: megváltoztatja a neveket a történetben, és Maya-nak magának kell rájönnie a végén, hogy Will szíve hölgyei közül ki is az ő anyukája... Vajon Will egyetemista szerelme, a megbízható, nyílt szívű Emily? Vagy régi barátja és bizalmasa, a vidám és cserfes April? Esetleg a szabad szellemű, bohém, de ambiciózus újságírónő, Summer? Amint Maya elkezdi összerakni apja románcainak összekeveredett darabjait, lassan rádöbben, hogy a szerelem se nem egyszerű, se nem könnyű... Vajon kiderül-e a végén, hogy ki is a nagy szerelem?

 

Azt beszélik - Cool, február 27. vasárnap, 18.20h

Sarah (Jennifer Aniston), a New York-i újságíró már menyasszony, de halogatja a házasságot, és nem szívesen utazik haza vidékre, a húga esküvőjére. Ám a vendégség másképp alakul, mint hitte. Megismerkedik egy milliomos sármőrrel, Beau Burrough-val (Kevin Costner), és bár eleinte úgy néz ki, szerelem lesz a dologból, a románc balul sül el. A férfi néhány megjegyzése alapján Sarah nyomozni kezd, és elképesztő családi titkokra derít fényt: az ő nagymamája volt a Diploma előtt című klasszikus vígjátékot ihlető történet hősnője!