Hazugsággal vádolják Az álommeló főnökét, Balogh Leventét

Keserű Balázs, az RTL reality műsorának tavalyi győztese elvileg ügyvezető igazgató és résztulajdonos lett Balogh egyig cégében – csakhogy ennek nincs nyoma a cégnyilvántartásban.

Az új évadával jelenleg is látható az RTL-en hétköznap esténként Az álommeló (az Apprentice nevű nemzetközi formátum magyar változata, aholy ugyanúgy, mint az első évadban, elnöki asszisztenst keres Balogh Levente üzletember, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Az első évadban Keserű Balázs lett a nyetres, és Balogh Levente egy tavaly augusztusi bejelentése szerint nemcsak ügyvezető igazgatóvá léptette elő az egyik cégében, de résztulajdont is adott neki (ezért is keres most új elnöki asszisztenst az új évadban), ám ahogy arra nemrég az euroASTRA magazin és a Media1 is rámutatott,

az Opten cégnyilvántartásban nem található jelenleg olyan, Balogh Levente érdekeltégi körébe tartozó cég, aminek Keserű Balázs az ügyvezetője.

Az ügyben a Média1 megkereste az RTL Marketing és Kommunikációs Osztályát, ahol Keserű Balázshoz, mint az ügyben legilletékesebb emberhez irányították a portál munkatársát. Keserű a következő választ küldte a Media1-nek:

A szerződésem az elnöki asszisztensi pozícióra 2023. június elsejétől 2024. június elsejéig szól. A kinevezésem már megtörtént, de hivatalosan az elnöki asszisztensi pozíció lejárta után lép hatályba az új szerződés, amely az ügyvezetői igazgatói pozícióról szól. A társtulajdonosi viszony létrejötte és az, hogy ez melyik cégben valósul meg, jelenleg üzleti titoknak minősül, de június hónapban ez is publikussá válik. De szívesen állok mindenkinek a rendelkezésére hasonló kérdésekkel kapcsolatban, mivel úgy gondolom ebben a témában és az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekre én tudom a leghitelesebb választ adni

Keserű Balázs egyébként Az álommeló 2. évadának néhány epizódjában is felbukkant: a jelentkezők kiválasztásában vett részt a Balogh Levente érdekeltségei közé tartozó Vitapress Kft. nevű gyümölcslé-előállító cég telephelyén, Dunakeszin – de egyelőre nem tudni, hogy itt lett-e ügyvezető és résztulajdonos.  ; euroastra.hu)

(via Media1 és euroASTRA.hu)