Hol lehet a neten nézni a labdarúgó-Eb meccseit?

Például a Médiaklikken, az M4 Sport élő online adásában és a Telenor MyTv nevű szolgáltatásán keresztül.

Június 11-én végre elstartolt a tavaly óta várt labdarúgó-Európa-bajnokság, az Euro 2020, amit a világméretű koronavírus-járvány miatt végül csak idén bonyolít le az Európai Labdarúgó Szövetség. Az Eb története során először nincs konkrét házigazdája az eseménynek: a mérkőzéseket Budapesten, Rómában, Münchenben, Szentpéterváron, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Sevillában, Glasgow-ban és az azerbajdzsáni Bakuban tartják, a döntőt pedig majd a londoni Wembley Stadionban vívják meg az odáig eljutó nemzeti válogatottak.

Fotó: Getty Image

 

Mivel a magyar csapat is részt vesz az idei Eb-n, az izgalomfaktor érthetően az egekben van, most bánhatja csak igazán, akinek 10 éve nincs tévéje!

Nekik szeretnénk segíteni az alábbi összeállítással, amelyben megmutatjuk, hol lehet az interneten keresztül, laptopon, tableten vagy okostelefonon nézni június 11. és július 11. között a meccseket.

Médiaklikk: Az MTVA, azaz a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap égisze alá tartozó mediaklikk.hu oldal online streamingen, azaz élő internetes közvetítéssel sugározza az összes mérkőzést. Így ha valakinek elég erős hozzá az internete (az egyes rangadók ugyanis nagy adatforgalmat generálnak, és kisebb akadozás is előfordulhat, ha egyszerre sokan akarnak a világhálón keresztül meccset nézni), akár a dohányzóasztalra rakott laptopján is követheti a magyar válogatott Eb-szereplését.

Forrás: mediaklikk.hu

 

M4 Sport online: Mivel az Euro 2020 meccseit eleve a köztévé sportadója adja, a honlapjukon élő stream is megy (m4sport.hu/elo),  illetve visszamenőleg is fent vannak az egyes mérkőzések a videótárban.

Forrás: m4sport.hu

 

Telenor MyTV: A Telenor Magyarország (leánykori nevén: Pannon GSM) okostelefonon nézhető tévés szolgáltatást kínál – ráadásul nemcsak Telenor-előfizetők számára! A mytv.telenor.hu címen egy rövid regisztrációt követően 0 forintért rendelhető meg az a Start Csomag, ami ugyan kizárólag csak a közszolgálati adókat tartalmazza, ám azok közt természetesen ott van a labdarúgó-Európa-bajnokságot közvetítő M4 Sport csatorna is.

Forrás: mytv.telenor.hu

 

Hasonló tévés streaming szolgáltatása van a fentiek mellett a Vodafone-nak is Horizon Go néven, de ezt sajnos kéznél lévő Vodafone-os ügyfélszám híján nem tudtuk a szerkesztőségben letesztelni. Várjuk viszont a kedves sportrajongó PORT.hu-olvasóink ötleteit a szerkesztoseg@port.hu címre, hol lehet még ingyenesen Eb-meccseket nézni a neten. Addig is ajánljuk magunkat, vagyis a PORT.hu új fociblogját, a sPORT-ot, ahol naponta olvashatóak friss, tartalmas és izgalmas futball témájú cikkek!