Hugh Laurie a Twitteren írta meg, mit mondana Dr. House a koronavírusra

A 60 éves brit színész mellett Bob Saget, a Bír-lak sorozat sztárja is reagált a járványra és az önkéntes karanténra.

Hugh Laurie-t a fél világ úgy ismeri, mint a cinikus Dr. Gregory House-t a Doktor House tévésorozatból (pedig már a Fekete Viperában is nagyon szórakoztató figura volt). Bár a kultikus kórházszériának már 8 éve vége, a 60 éves brit színészt a mai napig megtalálják mindenféle orvosi esetekkel és kórházas viccekkel.

Most viszont ő maga írta ki a Twitterére, hogy a betegeit hol pestissel, hol egészen más ritka betegséggel (de még véletlenül sem lupusszal!) diagnosztizáló Dr. House mit mondana a koronavírus járványról:

Nyilvánvalóan nem tudok most House-ként beszélni, mivel senki sem írt nekem frappáns mondatokat. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy [House] azt mondaná, nem tudja, mi a koronavírus „ellenszere”. Ez egy járvány, nem pedig egy diagnosztikai probléma. Közösen oldjuk meg úgy, hogy távol maradunk egymástól.

Nem Hugh Laurie egyébként az egyetlen ismert színész, aki a koronavírus idején a saját régi sorozatszerepét eleveníti fel valamilyen formában. Bob Saget, a Bír-lak című (a '90-es években nálunk, Magyarországon is igen népszerű) sitcom mára kissé elfeledett sztárja is a Twitteren osztotta meg érzéseit az önként vállalt karanténnal kapcsolatban:

Istenem. Azzal telik a napom, hogy takarítok, porszívózok és fertőtlenítek mindent a házban. Átváltoztam Danny Tannerré!

 

 

(via Uproxx)