Jennifer Aniston nem volt mindig boldog a Jóbarátok Racheljeként

Habár most örömmel csatlakozik a közelgő egy alkalmas folytatáshoz, volt olyan idő, amikor a színésznő kétségbeesetten próbált szabadulni a hozzátapadt figurától.

Aniston 1994 és 2004 között, azaz a népszerű sitcom teljes tíz évada alatt volt az egyik főhős, Rachel Green megformálója. Most a The Hollywood Reporter által szervezett Drama Actress Roundtable nevű kerekasztalon bevallotta, hogy ez nem volt mindig könnyű. „Egész életemben a hátamon kellett cipelnem Rachel Greent. Sosem szabadulok a »Rachel a Jóbarátokból« címkétől” – panaszkodott.

„Mindig ez ment, én meg úgy voltam vele, hogy hagyjátok már ezt a kib*szott műsort!” – tette hozzá a sztár, aki azt is elmondta, hogy hiába szerepelt a Jóbarátok után rengeteg nagyjátékfilmben, fősodorbeli stúdióprodukciókban és független alkotásokban egyaránt, emiatt elkezdte megkérdőjelezni saját színészi képességeit.

Jennifer Aniston a Jóbarátokban és napjainkban. Forrás: Warner Bros. / NBC / Getty Images és Steve Granitz / WireImage / Getty Images

 

„Emlékszem, ahogy eluralkodott rajtam a pánik, és arra gondoltam, »istenem, nem megy ez nekem. Talán igazuk van. Talán mindenki lát valamit, amit én nem, mégpedig azt, hogy te csak az a lány vagy a New York-i lakásból a lilára festett falakkal«” – árulta el a színésznő, aki a Jóbarátok után a sok vígjáték mellett olyan drámai alkotásokban is szerepelt, mint a Boldogság bármi áron vagy a Dumplin’ – Így kerek az élet.

Reméljük, emiatt nem lesz nagyon traumatikus Aniston számára a közelgő Jóbarátok folytatás, amiről már régóta hallani, de a koronavírus miatt sajnos sokat csúszott. A legutóbbi hírek szerint a műsorral (ami egy nem fikciós különkiadás lesz korábban sosem látott kulisszák mögötti felvételek, alternatív jelenetek bemutatásával, amelyben a csapat újra összegyűlik, és mindenki visszaemlékszik a régi szép időkre) hálaadás környékére, azaz november 24. körül készülnek el, és valamikor akkor be is tudják mutatni az HBO Max streaming szolgáltatón.


(via Independent)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu