Jön a 24 előzménysorozata

Végre mindent megtudhatunk Jack Bauer ügynök múltjáról!

A Fox csatornától valaki kiszivárogtatta a Varietynek, hogy Howard Gordon showrunner és az eredeti sorozat ötletgazdái, Joel Surnow és Bob Cochran ismét előveszik a 24-et, és ezúttal a fiatal Jack Bauerre koncentrálnak. A projekt azonban még annyira kezdeti fázisban van, hogy egyáltalán nem lehet tudni, mikor készülnek el vele.

Amennyiben az értesülések igaznak bizonyulnak,

ez már a harmadik alkalom lesz, hogy a Fox megpróbálja feltámasztani a nagy sikerű, Kiefer Sutherland főszereplésével 2001 és 2010 között, nyolc évadon át futott eredeti szériát.

2014-ben 24: Élj egy új napért! címmel mutattak be egy 12 epizód hosszú folytatást, magával Sutherlanddel, illetve A szolgálólány meséjéből ismert Yvonne Strahovskival és Tate Donovannel, a 2017-es 24: Újratöltvében pedig Corey Hawkins formált meg egy vadonatúj karaktert.

Kiefer Sutherland a 24: Élj egy új napért! c. sorozatban. Forrás: FOX

 

Mivel a 24: Újratöltvének a kezdeti sikerek után nagyot zuhant a nézettsége, mindössze egyetlen évad után el is kaszálták – de a Foxnál már akkoriban elkezdték pedzegetni, hogy valamilyen formában még vissza fognak nyúlni az eredeti sorozathoz. Ez egyébként bevett módszer a csatornánál mostanában, hiszen nemrégiben az X-aktákat és A szökést is feltámasztották két, illetve egy évad erejéig.


(via Variety)