Két újabb évaddal folytatódhat az Agymenők

Sőt, az is elképzelhető, hogy kap egy előzmény-sorozatot is.

Amikor 2015-ben Steve Molarót, az Agymenők producerét arról kérdezték, hogy a tizedik évad lesz-e a sorozat utolsó szezonja, még úgy reagált, hogy valószínűleg igen - írja az Independent.

„Nem tudok beszélni a jövőről, és hogy hol lesznek éppen a sorozat szereplői, de lehetséges, hogy ez már a múlt. A valóság az, hogy a 10. évad lesz a vége.”

2016-ban Kunal Nayyart, az Agymenők egy főszereplőjét is megkérdezték, hogy mit tud a széria jövőjéről. Ő akkor szintén azt válaszolta, hogy a szerződése szerint a tizedik lesz az utolsó évad.

Lassan vége a tizedik évadnak is, és a rajongók aggódnak, hogy hogyan fog végződni a sorozat. Most a Deadline szerint mégis folytatódhat az Agymenők, sőt, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg és Kunal Nayyar már alá is írták a szerződést további két évadra. A lap szerint a főszereplők epizódonként egymillió dollárt keresnek a sorozaton, ugyanennyit kaptak egyébként a 8., 9. és 10. évadokért is.

Időközben olyan találgatások is napvilágot láttak, hogy készül egy előzmény-sorozat is az Agymenőkhöz, bennfentes információk szerint kicsit olyan lesz, mint a Már megint Malcolm, csak épp Sheldon tinédzserkori önmagával.

Az Agymenők sorozat Amerikában töretlen népszerűségnek örvend, ezért nem lenne csoda, ha a CBS addig nyújtaná, ameddig csak lehetséges.