Kiderült, hogyan jött össze az Agymenők két sztárja

Kaley Cuoco nagyon flörtölt, még „a poloska van a szobámban”-kártyát is bedobta, de a kollégája nem akarta venni a lapot.

Exkluzív interjúkkal teli könyv készült az Agymenők kulisszatitkairól (The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series Hardcover), a megjelenésére még november 3-ig várni kell, de a Vanity Fair már lehozott belőle néhány izgalmas részletet. Például azt, hogy a Pennyt játszó Kaley Cuoco és Johnny Galecki, azaz Leonard hogyan jöttek össze a forgatás alatt.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a két színész 2008 és 2010 egy párt alkotott, hasonlóan Pennyhez és Leonardhoz, de a kapcsolatukról korábban nem beszéltek ilyen részletesen.

"Már korán nagyon belezúgtam Johnnyba, és még csak nem is titkoltam. Mindkettőnknek volt partnere akkoriban, de engem már csak Johnny érdekelt" - meséli Cuoco a Vanity Fair által közzétett részletben.

Egészséges egóm van, de tényleg fejbe kell verni ahhoz, hogy észrevegyem, ha valaki flörtöl velem"

– mondja ugyanerről az időszakról Galecki, akinek fogalma sem volt arról, hogy Cuoco belezúgott.

A két színész akkor csókolózott először, amikor a karaktereik is az első évad hatodik epizódjában, ahol Penny egy szexi macskának öltözik. Cuoco erre így emlékszik vissza:

"Tudtam, hogy nagyon cukin nézek ki abban a ruhában, szóval jól éreztem magam a bőrömben. És tudtam, hogy szerinte is aranyos vagyok, mert meg is jegyezte előtte. De határozottan ideges voltam a csók előtt".

Galecki akkor vette észre, hogy érez valami a kollégája iránt, amikor Az időgép című epizód emlékezetes liftjelenetét forgatták az első évadban.

Forrás: CBS

 

Az álomjelenetben Leonard megmenti Pennyt a liftaknában, és megcsókolják egymást. De a valóságban órákat kellett eltölteniük egymástól tíz centire.

"Egymás karjaiban kellett lennünk - és elég sokáig" - emlékszik vissza Galecki. "Kaley egyáltalán nem tűnt frusztráltnak emiatt. Sőt, rendkívül boldognak tűnt."

Galecki szerint ez egy hatalmas fordulópont volt a kapcsolatukban.

"Azon a ponton mindketten tudtuk, hogy valami hasonlót érzünk, és hogy inkább elvonja a figyelmet a munkáról, ha továbbra is megpróbáljuk figyelmen kívül hagyni, mintha inkább beismernénk és felvállalnánk."

Galecki ennek ellenére egy ideig még nem viszonozta Cuoco közeledését, pedig a színésznő mindent bevetett. A stáb egyik közös tengerparti kirándulásán a hotelben éppen egymás mellett volt az apartmanjuk.

Cuoco az éjszaka közepén felhívta a férfit azzal, hogy van egy bogár a szobájában, és át kellene jönnie, hogy végezzen vele.

„A mai napig nem tudom, hogy ez csak egy kitalált sztori volt, és hogy azért flörtölt-e velem, mert épp akkor szakított a barátjával, de nem mentem át a szobájába" – mondja Galecki a könyvben, ahol Cuoco verzióját is megismerhetjük.

"Volt egy poloska a szobámban, és igen, flörtöltem Johnnyval! Szóval mindkettő igaz volt! Úgy voltam vele, hogy ez egy jó módja lehet annak, hogy átcsábítsam. De nem jött össze. Nem tudtam elhinni, hogy visszautasított. Máig azt gondolom, hogy azért utasított vissza, mert tudta, mit csinálok".
Forrás: Getty Images (Michael Yarish)

 

Végül csak összejöttek a második évad próbafelvételei alatt, de eleinte úgy döntöttek, hogy titokban tartják a kapcsolatukat, főképp Galecki miatt, aki nagyon aggódott, hogy tönkreteszik azt a képet, ami a rajongókban élt Leonardról és Pennyről, akik a sorozatban akkor még nem is randiztak. Később pedig attól félt, hogy ha esetleg szakítanak, akkor megint csak máshogy tekintenének a karaktereikre a nézők.

A könyvből kiderül az is, hogy soha nem szexeltek az öltözőjükben, igyekeztek a forgatáson profin viselkedni. A kapcsolatuk végül azért futott zátonyra, mert annyit voltak együtt egész nap, hogy már nem maradt mondandójuk egymás számára.

A karaktereik még csak ezután házasodtak össze a sorozatban. Galecki erről így mesél:

"Az ember azt gondolná, hogy furcsa élmény lehetett, tekintve, hogy volt egy időszak, amikor Kaley és én valóban fontolgattuk a házasságot. De mindketten rutinos profik vagyunk, és gyerekkorunk óta csináljuk ezt, így inkább egyfajta terápiaként fogtuk fel."

Via: Insider