Kim Cattrall a Szex és New York miatt nem szült gyereket

A Samanthát alakító színésznő egy esti talkshow-ban beszélt sok mindenről, többek között arról, hogy a sorozat forgatása lehetetlenné tette számára a gyerekvállalást, és elmondta ötleteit is arra az esetre, ha mégis lenne harmadik Szex és New York film.

Cattrallt mostanában sokszor szidták, amiért nem vállalta a harmadik Szex és New York filmet, sokan dívának titulálták, amiért visszautasította az ajánlatot, és a hírekben az is szerepelt, hogy a színésznő feltételeket szabott a filmstúdiónak, csúnyábban szólva megzsarolta a stúdiót azzal, hogy csak akkor vállalja a harmadik részt, ha több filmben kap szerepet. A színésznő az interjúban erre is válaszolt:

Soha nem kértem pénzt, soha nem kértem több projektet – azt gondolni, hogy valami díva vagyok, abszolút nevetséges.”

A színésznő azonban most is megjegyezte, hogy Sarah Jessica Parker lehetett volna kedvesebb is vele, a színésznő kijelentései sokban hibáztatták Cattrallt az elmaradó harmadik Szex és New York filmért.
Cattrall arról is beszélt, hogy számára teljesen egyértelmű volt, hogy nem fogadja el a szerepet, a döntésben az is szerepet játszott, hogy a felkéréskor töltötte hatvanadik életévét, amivel szerinte már nevetségessé vált volna ugyanazzal a személyiséggel, amivel megismerhettük Samanthát a sorozatban.
Cattrall arról is beszélt, hogy nagyon szeretett volna gyereket, és 1998-ban, amikor aláírt a sorozathoz, akkori párjával, Mark Levinsonnal éppen lombikbébi-programon gondolkodtak, azonban amikor rájött, hogy a sorozatban szerepelni mennyire kimerítő, és mennyire igénybe veszi, párjával lemondtak a tervről.

„A korai negyvenes éveimben jártam, és akkor kezdtem forgatni a Szex és New Yorkot. Az esély a teherbe esésre ezzel a procedúrával…”
„Azt gondoltam, 19 órás napjaim vannak a sorozatban. Voltak olyan hetek, amikor szombaton reggel végeztem. A hétfőm reggel 4.45-kor kezdődött, és kedd hajnali 2-ig tartott. Hogyan folytathattam volna? Különösen a korai negyvenes éveimben.”

Bár a színésznő életének egy bizonyos pontján szeretett volna gyereket, a most 61 éves Cattrall ahhoz ragaszkodik, hogy nem bánkódik, amiért nincs családja.


Úgy hangzik, mintha kevesebb lennél azáltal, hogy nincs gyereked. De sok módja van a világon annak, hogy valahogyan anya legyél.”


„Szülő vagyok. Vannak színészeim és színésznőim, akiket mentoráltam. Vannak unokahúgaim és unokaöccseim, akikhez nagyon közel állok.”

Reagált arra az október eleji hírre is, miszerint Ryan Murphy produceróriás azt javasolta a stábnak, hogy egyszerűen castingolják újra Samathát, és akkor létrejöhet a harmadik Szex és New York. Erre a színésznő azt dobta be, hogy mi lenne, ha az új Samantha színesbőrű lenne, lehetne mondjuk egy afro-amerikai vagy spanyol, ezzel is kifejezve New York diverzitását.

 via DigitalSpy