Kim Cattrall bátyja halála után kiakadt Sarah Jessica Parker részvétnyilvánítására

A színésznő a közösségi médiában posztolt részvétnyilvánítást írt Kim Cattrallnek, akinek a múlt héten hunyt el bátyja, de ezt Cattrall kikérte magának.

Kim Cattrall bátyjának, Chris Cattrallnek a holttestét múlt vasárnap találták meg, miután a család bejelentette a férfi eltűnését otthonából, Albertából, Kanadából.

Kim Cattrall egy Instagram-posztban jelentette be, hogy szeretett testvére elhunyt, és arra kérte az érte aggódókat, hogy hadd dolgozzák fel a történteket szűk családi körben, és ne zargassák őket.

A poszt alá a következőket kommentelte Sarah Jessica Parker:

"Drága Kim! Szeretetemet és részvétemet küldöm neked és a családodnak, isten áldja a szeretett bátyádat. Xx"

Kim Cattrall az Instagramon kérte ki magának SJP részvétnyilvánítását:

"Nincs szükségem a szeretetedre és a támogatásodra ezekben a nehéz időkben... A folyamatos jelenléted fájdalmas emlékeztető arról, mennyire kegyetlen voltál és vagy most is."

Cattrall még szeptemberben jelentette be, hogy nem akar szerepelni a Szex és New York harmadik részében, és azt is elmondta, hogy a filmben szereplő színésznőkkel igencsak „mérgező” volt mindig is a viszonya. Egy Instagram posztban ezt írta Sarah Jessica Parkerről:


„Anyukám ma megkérdezte tőlem, hogy mikor fog már az a képmutató @sarahjessicaparker végre békén hagyni.”

Mostani kirohanásában eképpen rendezi le egykori kolléganőjét:


„Tisztázzuk a dolgokat. (Ha még nem tettem volna.) Nem tartozol a családomhoz. Nem vagy a barátom. Most utoljára írom le neked, hogy fejezd be azt, hogy a tragédiánkat arra használod fel, hogy bebizonyítsd, mennyire „kedves lány” vagy."

A színésznő egy New York Post cikket is belinkelt a posztba, amiben arról volt szó, hogy a sorozat forgatásakor egy klikket alkotott SJP és a másik két színésznő, kiközösítették, és még csak nem is beszéltek Kim Cattrallel.

SJP még nem reagált Cattrall legutóbbi kirohanására.

Cattrall jóval kedvesebb hangnemben reagált másik kolléganőjének, Cynthia Nixonnak a részvétnyilvánítására:


„Cynthia, nagyon sokat jelentenek nekem a szavaid. Köszönöm, hogy írtál. Szeretettel, Kim.”