Lehetne a Disney még ennél is pénzéhesebb?

Ezúttal a Tom Hanks-féle Egyik kopó, másik ebet szeretnék „megismertetni egy új közönséggel”=még egyszer szeretnének egy csomó pénzt keresni a filmmel.

A stúdió, ami kétszer is elhozta nekünk – sok egyéb mellett – A szépség és a szörnyeteget, az Aladdint és Az oroszlánkirályt, most az 1989-es kutyusos krimikomédiát fogja rebootolni. Az új verzió elkészítésével a Minden lében négy kanál és a The Gifted – Kiválasztottak író-ötletgazdáját, Matt Nixet bízták meg.

Az elsősorban tévés alkotóként ismert Nix megbízása nem véletlen, mivel az Egyik kopó, másik eb ezúttal tévésorozat verzióban mutatkozik be a nagyközönségnek, és a Disney streamelős szolgáltatásán, a Disney+-on fog debütálni.

A régi animációs Disney klasszikusok élőszereplős változatának legyártása mellett a cég másik tipikus stratégiája mára egyértelműen a nagyjátékfilmek sorozattá formálása lett. A kínálat mára a Star Wars filmekből kinőtt The Mandaloriantől a High School Musical filmek leágazásán át (High School Musical: The Musical – The Series) a Grease-ről még egy bőrt lehúzó, most készülő Grease: Rydell High-ig terjed. És akkor a számtalan Marvel szériáról még nem is beszéltünk.

A Disney+ a múlt hónapban indult, közel 450 mozis címmel és 7500 tévésorozat-epizóddal. A kínálatba hamarosan szintén bekerülő Egyik kopó, másik eb reboot még korai stádiumban jár, így nem tudni, pontosan mikor debütál. Az eredeti, 1989-es film, Roger Spottiswoode (Állj, vagy lő a mamám!, A hatodik napon, Bob, az utcamacska) rendezése egy rendőrnyomozóról (Hanks) szólt, aki kénytelen elviselni partneréül egy folyton nyáladzó kutyát, mert egyedül az állat képes felismerni gazdája gyilkosát.


(via Consequence of Sound)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu