Meglepő fordulatok Márió visszatérése után a ValóVilágban

A Dani kiesése előtti órákban igencsak feszültségtől terhes volt a villa légköre, keresztkérdések, búcsúk és iszonyatos izgulás volt Márió visszatéréséig, aki teljes eksztázisban érkezett meg győztesként.

Mivel a Párbaj résztvevőinek mindegyike szerelembe esett (?) a villában, Máriónak és Daninak is szomorú búcsúzkodáson kellett átesnie a nagy megmérettetés előtt. VV Lissza arra kérte VV Máriót, hogy ne legyen benne kétség az érzéseit illetően, VV Melina és VV Dani pedig közösen sírtak, mielőtt sor került volna a Párbajra.

 

 

A feszültséget pedig az is növelte, hogy a többiek kinyilvánították, hogy hazugnak tartják Lisszát és Máriót. Kérdésekkel bombázták őket szerelmükkel és érdekkapcsolatnak induló közeledésükkel kapcsolatban, amely kérdésekre a pár tagjai őszintén válaszoltak.

Az is jócskán hozzáadott a nyomott hangulathoz, hogy a Párbaj reggelén Dani felkészítette Ákost és Melinát arra az eshetőségre, ha nem térne vissza. A srác arra kérte Ákost, hogy figyeljen Melinára, és támogassa őt a hátralévő időben. Mivel végül csakugyan Dani esett ki, fáradozásai nem voltak hiábavalóak.

 

 

VV Melina sírva fogadta VV Márió visszatérését. Mivel szerinte a mesékben is mindig a jó győz, nem értette, hogyan fordulhatott elő, hogy nem Danit szavazták vissza a nézők, ráadásul amikor megtudta, hogy hány százalék különbség volt a két párbajozó között, még inkább kiborult. Később azonban kisebb pálforduláson esett át, és mindenkit meglepett a viselkedésével...


(via rtl.hu)