Megvan a Pop, faszik satöbbi főszereplője

A népszerű film női főhőssel újragondolt sorozatverziójában egy olyan sztár fog játszani, akinek közvetetten a Pop, csajok satöbbihez is volt köze.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Disney április elején jelentette be, hogy kicsit megbolondítva készítenek rebootot a 2000-ben bemutatott, Nick Hornby regénye alapján készült kultuszfilmből. S miközben az eredeti film egyik forgatókönyvírója, Scott Rosenberg a sorozat producereként venne részt a munkában, addig John Cusack (aki nemcsak sztárja volt a műnek, hanem társ-forgatókönyvírója is) nincs elragadtatva az ötlettől.

Cusack véleménye ide vagy oda, a projekt bizony megvalósul: tízrészes lesz, és már megvan a főszereplője is: nem más, mint Zoë Kravitz – annak a Lisa Bonet-nak a lánya, aki a Pop, csajok satöbbiben a főhős egyik szerelmét, a zenész Marie De Salle-t alakította.

Kravitz az idén májusi MET-gálán. Forrás: Taylor Hill / Getty Images

 

Kravitz a női szemszögből újramesélt történetben nemcsak a lemezboltos, popkultúra- és toplistamegszállott főhősnőt játssza majd, de ő lesz az egyik executive producer is. A színésznőt (akinek egyébként Lenny Kravitz az édesapja) nemrégiben a Hatalmas kis hazugságokban láthattuk, legközelebb pedig a Legendás állatok – Grindelwald bűntetteiben tűnik fel.

A Pop, csajok satöbbi rebootja a Disney 2019 végén induló streamelős szolgáltatásán fog debütálni, amit a Netflix konkurenciájának szánnak. Itt terveznek előrukkolni a „Pop, faszik satöbbi” mellett többek közt a Susi és Tekergő élőszereplős verziójával, egy új High School Musical opusszal, a Szörny Rt. sorozatverziójával, egy élőszereplős Marvel sorozattal és egy új Star Wars szériával is, de a legfrissebb hírek szerint a Muppet show-t is le akarják porolni.


(via Variety)