Megvan, ki lesz az ifjú Gibbs az NCIS: Origins sorozatban

A 22-es csapdája tévésorozat sztárja, Austin Stowell. Azért Mark Harmont is visszakapjuk, ő a narrátora és a társírója a '90-es években játszódó új szériának.

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk itt a PORT.hu hasábjain, Az ifjú Sheldon után jön „Az ifjú Gibbs” is, vagyis az NCIS előzménysorozata, NCIS: Origins címmel. A nézők megismerhetik majd belőle a deres halántékú, briliáns agyú nyomozó, Leroy Jethro Gibbs fiatal éveit – ráadásul a széria producere maga az ikonikus karaktert alakító Mark Harmon lesz.

Az ifjú Sheldon után jön „Az ifjú Gibbs”, az NCIS előzménysorozata

Az NCIS: Origins című szériából megismerhetjük Leroy Jethro Gibbs fiatal éveit.

Tovább

 

Most már azt is lehet tudni, ki lesz az ifjú Gibbs: A 22-es csapdája tévésorozat sztárja, Austin Stowell.

A CBS csatorna még a 2024-2025-ös tévés évadban szeretné bemutatni az új nyomozós sorozatát, amelyet maga Mark Harmon fog narrálni. A történet 1991-ben fog elkezdődni, amikor a fiatal újdonsült különleges ügynökként kezdi meg a karrierjét a Naval Criminal Investigative Service híres Camp Pendleton-i irodájában, ahol a szervezet legendás ügynöke, Mike Franks (a sorozatban Muse Watson alakította őt) irányítása alatt egy szedett-vedett csapatban kell megállnia a helyét.

 

Anne Hathaway, Jason Sudeikis és Austin Stowell (fotó: Frederick M. Brown/Getty Images)

 

A sorozat érdekessége, hogy a pilot epizód társforgatókönyvírói Mark Harmon és a fia, Sean Harmon (aki az NCIS-ben a fiatal Gibbst alakította a flashbackekben) lesznek, akik egyúttal a sorozat showrunnerei is.

(via Deadline)