Mehet tovább a Karate kölyök-folytatás

Harmadik évad is készül a Cobra Kai című, a régi kedvencekkel, Ralph Macchióval, William Zabkával és Martin Kove-val forgatott websorozatból.

Talán nem mindenkihez jutott el a híre, hogy 2018-ban sorozat formában készült folytatás kedvenc nyolcvanas évekbeli ifjúsági filmünkhöz, a Karate kölyökhöz. A YouTube fizetős szolgáltatása, a YouTube Premium számára forgatott Cobra Kai első évada több mint 30 évvel az eredeti események után folytatja Daniel (Ralph Macchio) és nagy ellenfele, Johnny (William Zabka) rivalizálásának sztoriját.

Az első évad után ráadásul (amely időközben ingyenesen is elérhetővé vált) az április 24-én bemutatott második szezonban Macchio és Zabka mellett az első évad cameo megjelenéseit követően az egykori kegyetlen sensei-t alakító, ezúttal már állandó szereplő Martin Kove-val is találkozhatunk.

Az első évad kiemelkedő, 92 százalékos eredményen áll a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalon, a legelső epizódot pedig több mint 62 millióan nézték meg, így nem csoda, hogy most bejelentették: jön majd a harmadik szezon is.

A Cobra Kai első évada arról szólt, hogy több évtized után újra találkozik Daniel LaRusso, aki időközben sikeres üzletember lett, és Johnny Lawrence, aki egy szánalmas lúzer, azonban a találkozás feltüzeli, ezért újranyitja a hírhedt Cobra Kai dojót – és a régi rivalizálás ismét feltámad. A második szezonban az ellenségeskedés tovább folytatódik, hiszen Daniel úgy dönt: Mr. Miyagi emlékére ő is megnyitja a maga karateiskoláját, Miyagi-do néven...


(via Variety)