Mindenki azt találgatja, ki volt az Emmy-gála horrorisztikus figurája

A tévés Oscarok átadóján egy hátborzongató alak tűnt fel a nézők soraiban. Nézd meg a képeket!

Mint arról mi is beszámoltunk, hétfőn éjjel adták át a tévés Oscarnak is nevezett Emmy-díjakat. Amikor a gálán bejelentették, hogy Bill Hader nyerte a „legjobb férfi főszereplő vígjátéksorozatban” kategória díját a Barry című bűnügyi sitcomban nyújtott alakításáért, elsőként egy ijesztő férfi gratulált neki, gyorsan átölelve a színpad felé igyekvő színészt.

Akik nézik az Atlantát, Donald Glover (Solo: Egy Star Wars-történet) sorozatát, azonnal felismerték a sápadtra sminkelt alakban a széria második évadában felbukkant gonosz karaktert, Teddy Perkinst, akit a szóban forgó epizódban maga az ötletgazda-főszereplő Glover formált meg.

Emiatt sokan azt gondolták, a ceremónián is a színész-zenész-forgatókönyvíró-rendező bújt Perkins bőrébe – annak ellenére, hogy a sztárt néhány perccel a közjáték után álruha nélkül lehetett látni a tömegben.

A rejtély akkor oldódott meg végképp, amikor felbukkant egy olyan fotó, amelyen Teddy Perkins és Donald Glover együtt látható. Az viszont továbbra sem derült ki, hogy akkor mégis ki a fene volt az imposztor. Nem ez az egyetlen esemény egyébként, amivel a Childish Gambino művésznéven zenélő sztár mostanában felhívta magára a figyelmet: nemrégiben derült ki, hogy 10 ezer dollárra pereli egykori kiadóját a streamelt anyagai után járó jogdíj kifizetésének elmulasztása miatt.


(via NME)